agneess napisał(a):hmm Myślę,że spora ilość forumowiczów korzystała z Oekotelu,więc zapewne wiedzą czy sprawdzają dokładnie wiek dziecka...
80 zł to naprawdę niedużo.
Sprawdzali i to co do dnia.
P.
Mosqito napisał(a):Popiel, a jedziesz przez Wiedeń - Graz i Słowenię czy byłbyś skłonny odbić z Brna na Bratislavę i drogą 86 przez Węgry ? Jeśli ten drugi wariant by Ci pasował to polecałbym Ci pensjonat w Bukfurdo (jeden z największych kompleksów basenów termalnych) za 20 EUR/pokój dwuosobowy.
Z Poznania tam jadę 9,5 - 10 g, wiec wyjeżdżając wcześnie rano (a z tego co pamiętam) mieszkasz jakoś niedaleko byłbyś późnym popołudniem i jeszcze na kilka godzinek byś się zrelaksował w basenowni. Pomyśl. To jakieś 180 km dalej niz Mikulov.
dmietus napisał(a):Mosqito napisał(a):Popiel, a jedziesz przez Wiedeń - Graz i Słowenię czy byłbyś skłonny odbić z Brna na Bratislavę i drogą 86 przez Węgry ? Jeśli ten drugi wariant by Ci pasował to polecałbym Ci pensjonat w Bukfurdo (jeden z największych kompleksów basenów termalnych) za 20 EUR/pokój dwuosobowy.
Z Poznania tam jadę 9,5 - 10 g, wiec wyjeżdżając wcześnie rano (a z tego co pamiętam) mieszkasz jakoś niedaleko byłbyś późnym popołudniem i jeszcze na kilka godzinek byś się zrelaksował w basenowni. Pomyśl. To jakieś 180 km dalej niz Mikulov.
Mnie bardzo interesują szczególowe dane na temat tego noclegu za 20EUR/pokój dwuosobowy w Bukfurdo
kawa napisał(a):Ja też zawsze nocuję w Penzionie Ruże (już 7 razy), a na kolację chodzę zawsze do restauracji "U Sv. Urbana" (też 7 razy).
Pozdrav
FUX napisał(a):dmietus napisał(a):Mosqito napisał(a):Popiel, a jedziesz przez Wiedeń - Graz i Słowenię czy byłbyś skłonny odbić z Brna na Bratislavę i drogą 86 przez Węgry ? Jeśli ten drugi wariant by Ci pasował to polecałbym Ci pensjonat w Bukfurdo (jeden z największych kompleksów basenów termalnych) za 20 EUR/pokój dwuosobowy.
Mnie bardzo interesują szczególowe dane na temat tego noclegu za 20EUR/pokój dwuosobowy w Bukfurdo
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi