jan_s1 napisał(a): No wiesz - światło, kompozycja, tło i takie różne -
jan_s1 napisał(a):Zachęcam jednak do zrobienia następnego kroku. Ogólny wyraz artystyczny. No wiesz - światło, kompozycja, tło i takie różne - żeby to były nie tylko wrażenia natury biologiczno-klinicznej. Jednym słowem zachęcam Cię do osiągnięcia prawdziwego mistrzostwa.
Powodzenia.
BeJur napisał(a): .... stanę w obronie biologiczno-klinicznych zdjęć Mariusza
mariusz-w napisał(a):Janie !
... stwierdzam jednak, że ciężko Cię zadowolić !
jan_s1 napisał(a):Obrona jest odpowiedzią na atak, a ja przecież daleki jestem od tego, żeby je atakować. Wręcz przeciwnie.
kaszubskiexpress napisał(a):Arachnofobia mnie dopadła ze zdwojoną siłą
BeJur napisał(a):ale .... zgodnie z zasadą - że lepsze jest wrogiem dobrego .... stanę w obronie ...
jan_s1 napisał(a):Taka a nie inna kompozycja barwna, gra świateł, rozmycie ...
... gdybyś od czasu do czasu spróbował innego spojrzenia i innej metody. Innej - to wcale nie oznacza lepszej.
BeJur napisał(a):jan_s1 napisał(a):Obrona jest odpowiedzią na atak, a ja przecież daleki jestem od tego, żeby je atakować. Wręcz przeciwnie.
zaatakowałabym Cię Janie, jakbym Ci napisała coś niegrzecznego, ze gadasz goopoty, albo coś w tym stylu .....
mariusz-w napisał(a):No właśnie !
BeJur napisał(a):...........
po prostu
jan_s1 napisał(a):No właśnie. Dla mnie makro nie polega tylko na tym, że można bydlaczkowi policzyć wszystkie włoski na wszystkich nogach (choć bywa to bardzo efektowne). Doskonale wiesz o co chodzi - dowodem ostatnie zdjęcie.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja