longtom napisał(a):Myślisz o mojej żonie
Rzadko ...
Pozostawię to tobie
Z kim to ostatnie słowo powiesz, to ja się nie mieszam.
Niemniej, pruderyjny nie jestem ...
longtom napisał(a):Myślisz o mojej żonie
jan_s1 napisał(a):mariusz-w napisał(a):Zastanawiałem się czy jej pomóc ... no bo w końcu to natura ... i czy tu człowiek powinien ingerować ?
Jednak mam miękkie serce ... wyzwoliłem ją z opałów i przeniosłem w bezpieczne miejsce.
To tak, jak interwencja państwa w gospodarkę - zazwyczaj kończy się źle. Uratowałeś fujarę, a za to dzielne mrówczęta będą przymierać głodem.
jan_s1 napisał(a):mariusz-w napisał(a):
Jednak mam miękkie serce ... wyzwoliłem ją z opałów i przeniosłem w bezpieczne miejsce.
Ale i tak zachowałeś się, jak fotograf: najpierw obfotografowałeś, a dopiero potem sztuczne oddychanie.
BeJur napisał(a):Gdyby zrobił odwrotnie, starciłby okazję
longtom napisał(a):Mnie ciekawi, że nigdy na zdjęciach nie widać obróżek i smyczek, na których musisz przecież tą robalową czeredę trzymać
pzdr
BeJur napisał(a):PS?
longtom napisał(a):Mnie ciekawi, że nigdy na zdjęciach nie widać obróżek i smyczek, na których musisz przecież tą robalową czeredę trzymać
pzdr
BeJur napisał(a):
PS?
Lidia K napisał(a):Mariusz potrafi jakieś sztuczki zastosować. Nie każdy robal odfruwa, nie każdy szybko się porusza. Ale jak on je zatrzymuje w miejscu - nie wiem.
Lidia K napisał(a):Nie miałam zamiaru pokazywać swoich zdjęć robaczków zrobionych Fuji HS10 i raynoxem. No ale wobec pytania PS? doszłam do wniosku, że muszę. Nie mam tyle cierpliwości co Mariusz, nie mam aż tak dobrego egzemplarza Fuji HS10 jednak coś tam mi się udało za jego pomocą wykonać. Łatwo nie było, wiatr psuł mi 3/4 zdjeć.
mariusz-w napisał(a):... ale obiecuję , że od piątku będziecie mieli dłuższy czas ze mną spokój i nie będę straszył np. pająkami.
jan_s1 napisał(a):
No nie wiem. Teraz to przynajmniej sytuacja jest stabilna i bezpieczna. A mam przeczucie, że jak wrócisz, to nawieziesz tu pół kopy jadowitego paskudztwa. Żeby się tylko nie trfił jakiś Obcy.
Powrót do FotoCroClub - dyskusja