Lidia K napisał(a):Widzę pęknięcie z boku. Lodowa szklanka z piwem?
Zdjęcie zostało zrobione już po meczu o 3 miejsce jak siedzieliśmy z Ag w innym barze. Jest to częściowo rozpuszczona kostka lodu z drinka Ag, do której nalałem piwa
Lidia K napisał(a):Widzę pęknięcie z boku. Lodowa szklanka z piwem?
zawodowiec napisał(a):Nikt nie zgadł do końca, ale najbliżej była LidiaLidia K napisał(a):Widzę pęknięcie z boku. Lodowa szklanka z piwem?
Zdjęcie zostało zrobione już po meczu o 3 miejsce jak siedzieliśmy z Ag w innym barze. Jest to częściowo rozpuszczona kostka lodu z drinka Ag, do której nalałem piwa
zawodowiec napisał(a):Nikt nie zgadł do końca, ale najbliżej była LidiaLidia K napisał(a):Widzę pęknięcie z boku. Lodowa szklanka z piwem?
mariusz-w napisał(a):Czyli po trochu każdy miał rację ...
Lidia K napisał(a):Mam nadzieję, że bonusem będą kolejne ciekawe migawki.
nomad napisał(a):Cześć Kamil , a więc po wcześniejszej zapowiedzi powróciłeś do wspomnień i do niezamkniętych spraw.
nomad napisał(a):Prawie... robi wielką różnicę (w porach dnia )
...ale niebeskie leżaki między palmami wciąż są w tym samym miejscu.
dangol napisał(a):Chyba nie tylko w porach dnia, ale i porach roku . Pewnie tym należałoby tłumaczyć różnicę w iliości ludków na Tersece i autek na parkongu?
mariusz-w napisał(a):Atmosfera na pewno niezapomniana.
Roxi napisał(a):Jestem, czytam, oglądam i tak się zastanawiam... kiedy my sie tak będziemy cieszyć i po ulicach z flagami jeździć
Na zdjęciach widać prawdziwe emocje i radość
Roxi napisał(a):Jestem, czytam, oglądam i tak się zastanawiam... kiedy my sie tak będziemy cieszyć i po ulicach z flagami jeździć ....
slapol napisał(a):Roxi napisał(a):Jestem, czytam, oglądam i tak się zastanawiam... kiedy my sie tak będziemy cieszyć i po ulicach z flagami jeździć ....
W roku 2056
P.S.
Kamil, fajne te Kanary
slapol napisał(a):Kamil, fajne te Kanary
carnivalka napisał(a):Cudowne te wyspy
zawodowiec napisał(a):. Tylko my nie uprawialiśmy fotografii ekstremalnej, jak co niektórzy
zawodowiec napisał(a):...Tylko my nie uprawialiśmy fotografii ekstremalnej, jak co niektórzy