napisał(a) to ja ewa » 10.10.2011 22:14
Pomorzanin napisał(a):Mam plan w przyszłym roku na wyjazd do Gracje na Chalkidiki:D..
Twoje zdjęcie mnie wręcz przekonały do wyjazdu w to miejsce. Chce do miejscowości Greakina 7-10 dni później wypad na 3-4 dni na Tahassos:D. Stąd moje pytanie byłaś może w tej miejscowości i widziałaś może ten hotel o takiej samej nazwie jak ta miejscowość Greakina.
Oczywiście,że byłam odwiedzić ten kompleks.Też się do niego przymierzałam,ale trochę zniechęciła mnie jego wielkość-jakoś nie przepadam za molochami,nawet niezbyt dużymi
Teran wokół hotelu to duży,zadbany ogród.Na tym terenie były też bungalowy-niektóre bardzo blisko morza-tylko troszkę wypieszczonej trawki od plaży je oddzielało.Ta forma kwaterunku dla mnie była bardziej przyjazna.Jak bylo w środku-niewiem.Hotel graniczy z plażą.Stołówka to osobny ,wolnostojący budynek-przed wejściem do środka ludzie pokazywali "coś" pani recepcjonistce..Mam nawet dwa zdjęcia
wg.mnie Gerakini jest dobre na wakacje-ładna promenadka,kilka większych i mniejszych sklepów z "badziewiami wszelakimi dla turysty",
tawerny i duża plaża.A jako miejsce wypadowe do zwiedzania -genialne!