Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejscowka w Gradac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maglat
Podróżnik
Miejscowka w Gradac

Nieprzeczytany postnapisał(a) maglat » 17.03.2010 15:48

Witam

Z pewna nieśmiałością zakładam ten temat i z pewnym strachem, żeby swoimi, być może naiwnymi pytaniami nie zniecierpliwić stałych użytkowników tego forum :wink: . Ale liczę na wyrozumiałość.

Jestem zmuszona prosić Was o pomoc, bo tyle już czasu szukam i zastanawiam się nad wyborem miejsca na wakacje 2010, że chyba następna zima zastanie mnie przy komputerze. :evil:

Ale do rzeczy. Szukam apartamentu na Riwierze Makarskiej. Na Riwierę padło ze względu na bliskość do miejsc, które chcemy odwiedzić. Oczywiście, miejsca te zostały wybrane dzięki lekturze forum :D .

Po bardzo trudnej selekcji został mi Gradac. Po głowie chodzi mi też Brela, ale z nadmiaru informacji zdążyłam zapomnieć dlaczego Gradac wyprzedził Brelę. Chyba chodziło o ceny, choć może się mylę, że Brela jest droższa :?:

Sama nie jestem pewna czy dobrą miejscowość wybrałam, ale w końcu coś wybrać musiałam :!:

I teraz sedno sprawy: chciałabym prosić o podanie namiarów na sprawdzone apartamenty w miarę atrakcyjnych cenach. Właściwie jaki rząd wielkości ceny jest atrakcyjny w Gradach w sierpniu?

Poszukiwany apartament ma być klimatyzowany dla 4 dorosłych osób (dwie oddzielne dwuosobowe sypialnie), z kuchnią/aneksem w jadalni i tarasem (fajnie, jakby miał widok na morze), blisko plaży. Termin: pierwsze 10 lub 12 dni sierpnia.

Proszę też o dobre rady i uwagi dotyczące samej miejscowości: czy są w niej dzielnice atrakcyjniej położone względem plaży czy centrum, dalej od drogi itp. Po prostu gdzie warto mieszkać? Czy w samym mieście jest jakiś targ, starówka itp.?

Ewentualne sugestie dotyczące innych miejscowości Riwiery też chętni poczytam, bo poza terminem nic jeszcze nie jest przesądzone.

Uff, to tyle

z góry dziękuję :D
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 17.03.2010 15:52

maglat napisał(a):chciałabym prosić o podanie namiarów na sprawdzone apartamenty w miarę atrakcyjnych cenach. Właściwie jaki rząd wielkości ceny jest atrakcyjny w Gradach w sierpniu?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Fajne porównanie :wink:
Porównajcie proszę Baśka Voda i Gradac

Relacja z podróży
Gradac 2009

Gradac ????
maglat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maglat » 17.03.2010 16:46

jorgus111 napisał(a):Fajne porównanie :wink:
Porównajcie proszę Baśka Voda i Gradac

Relacja z podróży
Gradac 2009

Gradac ????

dzieki, te wątki mam już przeanalizowane :D
i to one pomogły mi wybrać Gradac :)

tylko nie ma tam żadnych konkretów o apartamentach :(
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 17.03.2010 17:16

Wcale masz niemałe wymagania jak na marzec i termin wakacji w sierpniu - to już ostatni dzwonek żeby coś jeszcze znaleźc przy morzu w tym terminie :roll:

Nie wiem czy nad morzem znajdziesz coś tańszego w Gradacu niż w Breli
Gradac stał się modny i bardzo tłoczny w ostatnich latach , w sierpniu na wąskiej choc długiej plaży panuje spory tłok ,

Apartamentu szukaj w odległości do 150m od plaży bo możesz wylądowac gdzieś niedaleko jadranki :evil:

Ja byłem tutaj :

Blisko do morza jakieś 100m , ale brak apartamentów z dwoma sypialniami ( jak już to sypialnia +pokój dzienny , a i ceny były dośc spore -mi akurat spuścili z ceny . Poza tym apartamenty nowe i czyste , ale dośc ciasne , jedyny plus to ogólnodostępny taras na dachu z widokiem na morze :D

Kolega jorgus111 podesłał Ci linka z namiarami na apartamenty poza tym jest tego sporo w necie musisz sama szukac :(

Osobiście jakbym miał znowu tam jechac to jednak wybrałbym spokojniejszy i luźniejszy pobliski Brist , a wieczorem spacery na promenadę do Gradaca

Za to jest to dobra baza wypadowa do Dubrownika na Peljesac czy Mostaru - wszędzie w miarę blisko :D
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 17.03.2010 18:03

Hej. Daj swój adres e mail to podeślę Ci konkretny, sprawdzony namiar na ap. w Gradacu w którym byłem rok temu i mam juź zarezerwowany na ten rok ale w lipcu. Pozdrawiam. :lol:
maglat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maglat » 17.03.2010 18:05

dede napisał(a):Hej. Daj swój adres e mail to podeślę Ci konkretny, sprawdzony namiar na ap. w Gradacu w którym byłem rok temu i mam juź zarezerwowany na ten rok ale w lipcu. Pozdrawiam. :lol:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziękuję bardzo :D
maglat
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maglat » 17.03.2010 18:13

armar napisał(a):(...)
Osobiście jakbym miał znowu tam jechac to jednak wybrałbym spokojniejszy i luźniejszy pobliski Brist , a wieczorem spacery na promenadę do Gradaca

Za to jest to dobra baza wypadowa do Dubrownika na Peljesac czy Mostaru - wszędzie w miarę blisko :D

no w sumie wg map z Bristu do Gradaca jest tylko 2,5 km - przyjemny spacerek

właściwie Brist godzien jest przemyślenia :roll:

a jak w nim jest z knajpkami (obiady mam przede wszystkim na myśli) i sklepami?
bo na wieczorne piwko itp. zawsze można przespacerować się do Gradaca
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 17.03.2010 18:38

maglat napisał(a):a jak w nim jest z knajpkami (obiady mam przede wszystkim na myśli) i sklepami?
bo na wieczorne piwko itp. zawsze można przespacerować się do Gradaca

Sa oczywiście że są restauracje i to przy plaży ;
tawerna
może są i inne nie wiem bo my tylko chodziliśmy ( jeźdźiliśmy ) do Bristu na plaże . Np. przy promenadzie do Gradaca jest restauracja Pineta

Sklepik też jest więc z pieczywkiem nie ma problemu :D
Marlboro
Autostopowicz
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlboro » 22.02.2015 08:07

dede napisał(a):Hej. Daj swój adres e mail to podeślę Ci konkretny, sprawdzony namiar na ap. w Gradacu w którym byłem rok temu i mam juź zarezerwowany na ten rok ale w lipcu. Pozdrawiam. :lol:

dziękuję
krzychuc20
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychuc20 » 12.07.2015 22:13

witam
prosze o jakies namiary na sprawdzone apartamenty, zalezałoby mi na apartamencie 2 pokoje plus kuchnia
pozdrawiam
jurus87
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurus87 » 13.07.2015 21:36

Witam, podeśle ktoś namiar na jakiś sprawdzony apartament dla 2 osób w Gradac? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rob111
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rob111 » 04.08.2015 09:25

Witam.
Sprawdzona kwatera, właśnie wróciłem. Namiary poszły na emaila.
smolis
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smolis » 04.08.2015 10:01

Mozesz poslac rowniez PW do mnie. Dziekuje
rob111
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rob111 » 04.08.2015 10:56

Nie mam jeszcze uprawnień do wysyłania PW.
Proszę o adres emaliowy.
nelumeh
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nelumeh » 07.08.2015 12:55

Również proszę o namiary na nocleg adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies