napisał(a) Volroch » 04.09.2017 08:54
Witaj Zwierzaczku
niestety na tym forum ciężko o dobre podpowiedzi. Ja byłem pierwszy raz ale miejscówka będzie odpowiadać twoim oczekiwaniom:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkSą tam apartamenty - mniejsze to 2 pokoje - w jednym łóżko podwójne (i tu w jednych było jako jedno łóżko duże w niektórych 2 podwójne) w drugim pokoju kanapa dwuosobowa plus 1 miejscowa amerykanka. większe - w jednym pokoju łóżko podwójne (i tu w jednych było jako jedno łóżko duże w niektórych 2 podwójne), w drugim pokoju to samo co w pierwszym zaś w trzecim kanapa dwuosobowa.
Mniejszy apartament ma duzy taras, większy mały balkon.
Oba maja małą kuchnię plus łazienkę, klimatyzację, lodówkę.
Sam kemping ma baseny 2 sztuki.
Jest o tyle dobrze że pływają stamtąd co godzinę łódeczki do Trogiru, zaś z Trogiru można popłynąć do Splitu lub na wyspy okoliczne.
Do tego jest wszystko na miejscu - sklep, restauracje, bary, plac zabaw dla dzieci - mały bo mały ale jest, są też animacje dla dzieci i dorosłych...
Cenowo nie jest najgorzej - ja placiłem kolo 95 Eur/za mniejszy apartament znajomi kolo 120 eur za wiekszy - piszę koło bo dostałem rabat więc tam nie było takiej dokładnej kwoty równej.
Myślę że to dobra oferta. W razie gdybyś coś znalazł w swoich poszukiwaniach to proszę zerknij na mój wątek o domu w Makarskiej może przez przypadek znajdziesz coś co będzie spełniało moje oczekiwania
powodzenia