Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejsce podobne do Trogiru

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
artbor1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) artbor1 » 25.02.2006 09:01

Witam!!
Proszę o poradę - we wrześniu ubiegego roku bylem w Trogirze (dokladnie na Ciovo) ,bardzo mi się podobalo.Szukam na ten rok podobnego miejsca , chodzi mi o miejscowość równie atrakcyjną , posiadającą tak piękną starówkę jak Trogir.Będe wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 25.02.2006 13:44

Korcula
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 26.02.2006 00:12

artbor1 napisał(a):Witam!!
Proszę o poradę - we wrześniu ubiegego roku bylem w Trogirze (dokladnie na Ciovo) ,bardzo mi się podobalo.Szukam na ten rok podobnego miejsca , chodzi mi o miejscowość równie atrakcyjną , posiadającą tak piękną starówkę jak Trogir.Będe wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam

Omis,Dubrovnik-równie piękne,równie zatłoczone.
artbor1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) artbor1 » 26.02.2006 10:13

Proszę Was o kolejną podpowiedż : Korcula,Omis,Primosten co wybrać.
Dubrovnik zostawiam na kolejny wyjazd :lol:
krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 26.02.2006 18:33

Korcula -super starówka , z plażami nie najlepiej trzeba dojechac ,ceny srednie
Primosten - urokliwa starówka , fajne plaże ,ceny z górnej półki,
Omisz- najwiekszy , fajne plaże szczególnie zwirowe( ta piaszczysta nie przypadła mi do gustu.) Starówka miła generalnie sympatyczne, ceny srednie, doojazd podobnie jak w przypadku Primosten dogodny.
Latka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Latka » 14.05.2006 21:08

krzysiek M. napisał(a):Korcula -super starówka , z plażami nie najlepiej trzeba dojechac ,ceny srednie
Primosten - urokliwa starówka , fajne plaże ,ceny z górnej półki,
Omisz- najwiekszy , fajne plaże szczególnie zwirowe( ta piaszczysta nie przypadła mi do gustu.) Starówka miła generalnie sympatyczne, ceny srednie, doojazd podobnie jak w przypadku Primosten dogodny.

witam, czy mogę prosić o namiary na apartamenty/kwatery w Primoszten? Jedziemy w sierpniu grupą 7 osobową (sami dorośli) i chcielibyśmy dokonać rezerwacji w sprawdzonym miejscu (mój nr gg 6114708)
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 17.05.2006 11:58

Na Rabie też jest miło dla oka :)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.05.2006 12:50

Omisz- najwiekszy , fajne plaże szczególnie zwirowe( ta piaszczysta nie przypadła mi do gustu.) Starówka miła generalnie sympatyczne, ceny srednie, doojazd podobnie jak w przypadku Primosten dogodny.[/quote]

Omiś--starówka--malenka namiastka Trogiru, nie ma co porównywać, dla mnie całkowicie bez "duszy". Tylko widok z wiezy cudowny.

Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone