Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejsce do nurkowania w okolicy Trogiru, Ciovo

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
giera
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) giera » 28.06.2010 10:19

Witam,
Wybieram się za 3 tygodnie na Ciovo przy Trogirze i mam pytanie czy są tam jakieś fajne miejsca do nurkowania powierzchniowego z fajeczką? bo z tego co widzę to plaża w Okrug Grojni bardziej na leżenie się nadaje (co jest też ok z uwagi na nasze dziecko). Są tam takie miejsca na Ciovo lub w okolicy?
gordipi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gordipi » 28.06.2010 10:47

Jadąc lub idąc w kierunku Okrugu Dolnego napewno znajdziesz takie miejsca :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 28.06.2010 11:09

bo z tego co widzę to plaża w Okrug Grojni bardziej na leżenie się nadaje

pozory mylą - ja w Slatine, 100 metrów od dzikich tłumów znalazłem oazę skorupek jeżowcowych! prawdziwe eldorado - płytka woda, jednak dno poprzecinane wąwozami (ok 3-4 metry), na których aż się roiło od wodnych żyjątek
andrzej.k
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzej.k » 15.07.2010 11:05

jestem obecnie w arbanija i jade z cala rodzinka zawsze na sam koniec wyspy , 2,3 kilometry za slatine na dzikie plaze. malo ludzi i woda owiele czystsza niz blizej trogiru no i duzo wiecej do zobaczenia pod woda.
zdiecia mi calkiem niezle wychodza.

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone