Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejsca godne polecenia ;)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 13.02.2011 14:08

Tak, tak to rocznik :D
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 13.02.2011 14:15

A może Wy macie jakiś apartament nie za 69e a taniej i bez schodów:P czy drogi przed oknami;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.02.2011 14:41

limonka_88 napisał(a):A może Wy macie jakiś apartament nie za 69e a taniej i bez schodów:P czy drogi przed oknami;)

Limonko, ja nie mam :wink:
A tak na poważnie, to trudno mi coś więcej doradzić poza miejscem w Chorwacji, bo dotychczas byłem tam 10 razy na kempingach i pierwszy raz na kwaterze w 2010 roku w Pakoštane.
Przez to miasteczko Jadranka nie przebiega, schodki na plażę minimalne albo zero.
Myślę, że kwaterę w tej cenie też znajdziesz, choć widokowo na pewno ładniej w Pisaku.
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 13.02.2011 16:34

Dzień dobry. Chcę zapytać. Czy ktoś z was byl w mieszkaniu Ribica 5 v Igrane? Nie chcę zbyt głośno, ale rodzina chce trochę życia, nie chce samotności. Czy uważacie, że dobrze wybrałam? Czy ktoś byl przynajmniej blisko - w okolicy apartmanu? Byłam już w Zivogosce 4 lata temu.
I inaczej .... dzisiaj jest ostatni dzień /7-13.2.2011/ - CKVT.cz - duże zniżki, až do 50%. Być może jesienią - Jelsa.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.02.2011 17:46

limonka_88 napisał(a):A może Wy macie jakiś apartament nie za 69e a taniej i bez schodów:P czy drogi przed oknami;)

Limonko zostaw ląd w spokoju i płyń od razu na wyspę ... dobrze Ci radzę :wink:

A więc Brac , tanio , mało schodów , blisko morza ... http://www.apartmani-meter.com/eng/index.php nad piękną zatoką Prvlja w Postirze ... wiem co mówię, bo często tam bywałem .

Z drugiej strony wyspy , piękna zatoka Osibova , z widokiem na otwarte morze ... http://www.inet.hr/osibova/osibova.htm# ( ten większy apartament powinien was pomieścić ) .
Życzę powodzenia :)
marytka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marytka » 13.02.2011 19:47

Z drugiej strony wyspy , piękna zatoka Osibova , z widokiem na otwarte morze ... http://www.inet.hr/osibova/osibova.htm# ( ten większy apartament powinien was pomieścić ) .
Życzę powodzenia :)[/quote]

mkm.chyba zostaniesz moim guru :lol:
w zeszłym roku między innymi dzieki tobie znałazłam się w Zecewie,a w tym roku mam taki mętki w głowie,ze sama juz nie wiem gdzie chciałabym pojechać.
fajna ta wyspa :wink:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 13.02.2011 20:21

Limona dawaj do Pisaka!!!. Choć MKM ma racje wyspa też ma swój urok, chociaż ja już na żadną wyspe (po Hvarze i Braczi) nie pojade
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 13.02.2011 20:54

Nie ma miejsca w Pisaku... Drogo...:P znajdz mi tani apartament z dwoma sypialniami, a nie rozkładana kanapa to wtedy pogadamy:P spotkamy sie nawet tam;):P
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.02.2011 21:10

marytka napisał(a):Z drugiej strony wyspy , piękna zatoka Osibova , z widokiem na otwarte morze ... http://www.inet.hr/osibova/osibova.htm# ( ten większy apartament powinien was pomieścić ) .

w zeszłym roku między innymi dzieki tobie znałazłam się w Zecewie,a w tym roku mam taki mętki w głowie,ze sama juz nie wiem gdzie chciałabym pojechać.
fajna ta wyspa :wink:[/quote]

Ojjj, nie tylko Twoim :lol:
Wyspa super fajna :!:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 13.02.2011 21:14

limonka_88 napisał(a):Nie ma miejsca w Pisaku... Drogo...:P znajdz mi tani apartament z dwoma sypialniami, a nie rozkładana kanapa to wtedy pogadamy:P spotkamy sie nawet tam;):P

nie zmierzam nic szukać. Najlepiej iść na łatwizne i prosić o tanie sprawdzone namiary... Jest zakładka APARTAMENTY wejdź poszukaj, potem APP który ci się podoba sprawdź na forum czy na pewno jest dobry i w drogę... Mi znalezienie miejsca zajęło 4 miesiące, ale wiem że jadę w dobre miejsce i do dobrego App, a jeżeli bedę miał pretensje to tylko do siebie, bo sam zbierałem ino nt. miejsca i kwatery... Pozdrav
joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 13.02.2011 21:33

mkm napisał(a):
marytka napisał(a):Z drugiej strony wyspy , piękna zatoka Osibova , z widokiem na otwarte morze ... http://www.inet.hr/osibova/osibova.htm# ( ten większy apartament powinien was pomieścić ) .

fajna ta wyspa :wink:

Ojjj, nie tylko Twoim :lol:
Wyspa super fajna :!:[/quote]
Nigdy nie wiadomo , czy się rozmawia z kobietą czy z facetem...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.02.2011 21:43

joajer napisał(a):Nigdy nie wiadomo , czy się rozmawia z kobietą czy z facetem...

... Intuicja :wink:
joajer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) joajer » 13.02.2011 21:47

:wink:
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 13.02.2011 23:40

henius34 napisał(a):
limonka_88 napisał(a):Nie ma miejsca w Pisaku... Drogo...:P znajdz mi tani apartament z dwoma sypialniami, a nie rozkładana kanapa to wtedy pogadamy:P spotkamy sie nawet tam;):P

nie zmierzam nic szukać. Najlepiej iść na łatwizne i prosić o tanie sprawdzone namiary... Jest zakładka APARTAMENTY wejdź poszukaj, potem APP który ci się podoba sprawdź na forum czy na pewno jest dobry i w drogę... Mi znalezienie miejsca zajęło 4 miesiące, ale wiem że jadę w dobre miejsce i do dobrego App, a jeżeli bedę miał pretensje to tylko do siebie, bo sam zbierałem ino nt. miejsca i kwatery... Pozdrav

Nie bulwersuj sie tak... Zażartowałam tylko. Też szukam i szukam, bo nie zamierzam jechać gdzieś, gdzię będe miała karaluchy wielkosci kota, badz nie bedzie w ogole nic i do tego zaliczka przepadnie! Dlatego tez zwracam się do Was, tych którzy ponoć byli już parę razy na chorwacji. Piszecie cos o Pisaku, ale podaliscie tylko jeden sprawdzony apartament i to w cenie 69 euro za dobe. Myślałam, że jesli ktoś był w tej miejscowości kilka razy to nie w tej samej kwaterze...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.02.2011 23:49

limonka_88 napisał(a):zwracam się do Was, tych którzy ponoć byli już parę razy na chorwacji

Niektórzy byli już faktycznie kilka razy, ale "na chorwacji" lecz w Chorwacji

PS 69 euro za apartament 4 osobowy w pełnym sezonie w dobrej lokalizacji to norma w Chorwacji i w takiej cenie karaluchów nie będzie :wink: :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Miejsca godne polecenia ;) - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone