Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejsca godne polecenia ;)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 17.02.2011 01:31

limonka_88 napisał(a):Czyli jestem w ciemniej d***e. Nie mam żadnego noclegu na oku do 60euro w tych łądnych miejscowościach. Nigdzie nie jade....

Obiecujesz???
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 17.02.2011 01:32

Kasia_1982 napisał(a):
limonka_88 napisał(a):Nigdzie nie jade....
Pewnie, dobre lody i w PL są :) A tak serio, to szybko się poddajesz... Jakbyś chciała/ jakby Ci się chciało, to byś znalazła. Najprościej jest wejść na forum i powiedzieć "znajdźcie mi".

Święte słowa :wink:
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 17.02.2011 01:36

limonka_88 napisał(a):http://free-st.t-com.hr/sidro-pisak/kontakt.html

a co myslicie o tym? byl tam ktos?

Tam nie za bardzo będziesz mogła wyjść na lody... jest jedna knajpka :wink:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 17.02.2011 11:15

henius34 napisał(a):23 lata i mieć taki problem...

henius34 napisał(a):
Kasia_1982 napisał(a):
limonka_88 napisał(a):Nigdzie nie jade....
Pewnie, dobre lody i w PL są :) A tak serio, to szybko się poddajesz... Jakbyś chciała/ jakby Ci się chciało, to byś znalazła. Najprościej jest wejść na forum i powiedzieć "znajdźcie mi".

Święte słowa :wink:

nie bądź niesprawiedliwy

Obrazek
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 17.02.2011 14:24

pasażer napisał(a):
Torac napisał(a):Ja preferuję : Pinus pinea (Brela) palmy to w Podgorze.
*Cykady mają podobne upodobania do mnie.

nietoperze też :oczko_usmiech:

Sprowadzane na sezon z jaskiń południowej i wschodniej Bośni w celu eliminacji komarów.:wink:
A że czasem wpadną do pokoju..... Problemy echolokacyjne...
Mikolaj
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 08.01.2012 23:24

jedna taka napisał(a):Witam serdecznie!
Mam prośbę-bardzo prosze o podanie miejsc godnych polecenia na wakacje. Wystraczy tylko podać miejscowość a ja już sobie resztę doczytam ;)

Obrazek

Omiś
Obrazek

Obrazek

W zeszłym roku byliśmy w miejscowości Duce ok 5 km od Omisia, było rewelacyjnie ale w tym roku chcielibyśmy pojechać w inne miejsce choć nasz syn usilnie stara się nas przekonać na "powtórkę" ;)

Może napiszę tylko po krótce na czym szczególnie mi zależy, dodam że zbyt wymagająca nie jestem:
Do Chorwacji wybieramy się trzy osobową rodzinką-my plus nasz 8 letni syn, zależy nam na spokojnej miejscowości przede wszystkim z nie zatłoczoną plażą i czystą wodą- nasz syn pokochał nurkowanie i całe dnie spędzał w wodzie ;)

Z góry dziękuję za propozycję ;)

Moze jakies namiary ?? Bede wdzieczny :)
bahrij
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bahrij » 09.01.2012 09:06

Polecam z całą odpowiedzialnością Mlini (ok. 5 km za Dubrownikiem). Spokojna plaża, czysta woda i świetny punkt do zwiedzania okolicy jak chocby: Dubrownik, Cavtat, Czarnogóra.
Kwatera u P. Vlaho Brcica - super.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Miejsca godne polecenia ;) - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone