limonka_88 napisał(a):Czyli jestem w ciemniej d***e. Nie mam żadnego noclegu na oku do 60euro w tych łądnych miejscowościach. Nigdzie nie jade....
Obiecujesz???
Kasia_1982 napisał(a):Pewnie, dobre lody i w PL są A tak serio, to szybko się poddajesz... Jakbyś chciała/ jakby Ci się chciało, to byś znalazła. Najprościej jest wejść na forum i powiedzieć "znajdźcie mi".limonka_88 napisał(a):Nigdzie nie jade....
henius34 napisał(a):23 lata i mieć taki problem...
henius34 napisał(a):Kasia_1982 napisał(a):Pewnie, dobre lody i w PL są A tak serio, to szybko się poddajesz... Jakbyś chciała/ jakby Ci się chciało, to byś znalazła. Najprościej jest wejść na forum i powiedzieć "znajdźcie mi".limonka_88 napisał(a):Nigdzie nie jade....
Święte słowa
pasażer napisał(a):Torac napisał(a):Ja preferuję : Pinus pinea (Brela) palmy to w Podgorze.
*Cykady mają podobne upodobania do mnie.
nietoperze też
jedna taka napisał(a):Witam serdecznie!
Mam prośbę-bardzo prosze o podanie miejsc godnych polecenia na wakacje. Wystraczy tylko podać miejscowość a ja już sobie resztę doczytam
Omiś
W zeszłym roku byliśmy w miejscowości Duce ok 5 km od Omisia, było rewelacyjnie ale w tym roku chcielibyśmy pojechać w inne miejsce choć nasz syn usilnie stara się nas przekonać na "powtórkę"
Może napiszę tylko po krótce na czym szczególnie mi zależy, dodam że zbyt wymagająca nie jestem:
Do Chorwacji wybieramy się trzy osobową rodzinką-my plus nasz 8 letni syn, zależy nam na spokojnej miejscowości przede wszystkim z nie zatłoczoną plażą i czystą wodą- nasz syn pokochał nurkowanie i całe dnie spędzał w wodzie
Z góry dziękuję za propozycję
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne