Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejsca godne polecenia ;)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 07.02.2011 23:08

Jedna Taka - po Duce to 90% miejscowości poza większymi miasteczkamii będzie spełniać Twoje warunki , może być tylko lepiej :D

Jeśli syn umie pływać i chce mieć frajdę ze nurkowania , to dobrze jakby obok plaży były jakieś skałki - tam jest ciekawiej. :D - kwestia którą część wybrzeża chcesz wybrać

Torac napisał(a):A Bęczarka jest przereklamowana - komercha !

Masz rację u nas w powiecie na topie jest trójwieś - Bzite-Kanie i Uchanie , tam to dopiero jest spokój i idylla .... 8)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.02.2011 23:21

armar napisał(a):

Masz rację u nas w powiecie na topie jest trójwieś - Bzite-Kanie i Uchanie , tam to dopiero jest spokój i idylla .... 8)

A gdzie lepiej Strupin duży czy Strupin mały :?: :wink:

Strupin Łanowy znam, nie trzeba zachwalać :!:
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 07.02.2011 23:34

E ..... Strupiny to już nie to .. za blisko miasta , prawie przedmieścia :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2011 23:46

Split, Dubrovnik, Zadar, Makarska, Rijeka, Vodice, Biograd...spokojne, ciche i malownicze...polecam :wink:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.02.2011 23:47

armar napisał(a):E ..... Strupiny to już nie to .. za blisko miasta , prawie przedmieścia :?

Robinsonada to nie jest, ale....
jedna taka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedna taka » 08.02.2011 08:36

armar napisał(a):Jedna Taka - po Duce to 90% miejscowości poza większymi miasteczkamii będzie spełniać Twoje warunki , może być tylko lepiej :D

Jeśli syn umie pływać i chce mieć frajdę ze nurkowania , to dobrze jakby obok plaży były jakieś skałki - tam jest ciekawiej. :D - kwestia którą część wybrzeża chcesz wybrać

Przecież pisałam że nie jestem wymagająca :D Niewiele do szczęścia mi potrzeba ;)

A co do umiejętności pływackich syna mego jedynego to mamy odmienne zdanie na ten temat :D Syn uważa że jest świetnym "pływakiem" a ja nadopiekuńcza matka polka nie jestem już tego taka pewna :D:D:D
jedna taka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedna taka » 08.02.2011 08:47

alessandro1977 napisał(a):Split, Dubrovnik, Zadar, Makarska, Rijeka, Vodice, Biograd...spokojne, ciche i malownicze...polecam :wink:

Ja chyba znam inną definicję słowa "spokojne" :D:D:D
W Splicie byliśmy i napewno do spokojnych i cichych miejscowości nie należy :D
Chyba że Twoja wypowiedź to żarcik ;)
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 08.02.2011 09:11

jedna taka napisał(a):Chyba że Twoja wypowiedź to żarcik

Żarcik :D
Kolega wymienił miejscowości które powinnaś unikać na pobyt stały na urlopie :lol
Ostatnio edytowano 08.02.2011 12:50 przez armar, łącznie edytowano 1 raz
jedna taka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jedna taka » 08.02.2011 09:15

:lol:
Bystrzacha ze mnie nie ma co :D:D:D
Człowiek uczy się przez całe życie chociaż z drugiej strony "spokojne" to pojęcie względne i dla każdego może oznaczać co innego :D:D:D
lukas774
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas774 » 08.02.2011 11:35

Polecam Kanicę. Cisza, spokój i krystalicznie czysta woda, można nurkować do woli :) A jak wam się znudzi to dojeżdzacie do Jadranki i rzut monetą, w prawo np. Trogir, Split w lewo Krk-a, Primosten, Rogoznica albo Sibenik.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.02.2011 12:22

w Marusici znajdziesz spokój a na lody do Breli blisko. :P
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 08.02.2011 22:26

Pojedziesz na Brac ... Tam znajdziesz wszystko ... :D
Piotrek Byrdziak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek Byrdziak » 08.02.2011 23:01

W zeszłym roku byłem w Zaostrog-spokój,cisza,ciepła woda,cień na plaży od pini-polecam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2011 23:45

jedna taka napisał(a)::lol:
Bystrzacha ze mnie nie ma co :D:D:D
Człowiek uczy się przez całe życie chociaż z drugiej strony "spokojne" to pojęcie względne i dla każdego może oznaczać co innego :D:D:D

A miałem nadzieję, że dobrą radę dałem... :D :wink:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 08.02.2011 23:57

anakin napisał(a):Murzasichle...
Pcim....
Bęczarka.
8)

alessandro1977 napisał(a):Split, Dubrovnik, Zadar, Makarska, Rijeka, Vodice, Biograd...spokojne, ciche i malownicze...polecam :wink:

Bardzo śmieszne.

Potem ludzie narzekają na admina, że co wątek, to większy burdel. Jeszcze jeden taki post poza Hyde Parkiem i pożegnamy się na dłużej.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Miejsca godne polecenia ;) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone