Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miejsca godne polecenia ;)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.02.2011 14:16

limonka_88 napisał(a):... do 60euro w tych łądnych miejscowościach. . .w samym sezonie 06.08..

... z dwiema sypialniami - trzeba iść na kompromis. Albo 150 schodów albo > http://www.cro-vacation.eu/Apartmani-i-cjene.html
Polecam jednak daleko od BV nie odchodzić i spojrzeć jeszcze na pobliską Promajne :wink:
http://www.promajna.info/
(w 2+2 łóżka zawsze można złączyć, a i potargować się również)

kameralne plaże znajdziecie obok w Krvavica, a o egzaminach zapomnisz w clubie deep

fotki okolicy
Pozdrav
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.02.2011 14:44

szary779 napisał(a): ...W zeszłym roku rezerwowałem przez neta i niby było ok ale na miejscu zabrałem zaliczkę i znalazłem lokum w ciemno. W necie pokażą tylko to co chcą i nie wiesz czy pod oknem nie ma dyskoteki, śmietnika, kościelnego dzwona czy ławki na której miejscowi delektują się winem.

limonka_88 napisał(a):Tylko, że lepiej zawsze mieć coś zapewnione, a jeśli nam nie będzie pasować, to zrobimy tak jak Ty i wezmiemy zaliczke i poszukamy czegoś innego, jesli się będzie dało.

TAK SIĘ NIE ROBI :!: kolego, czego uczysz? Masz np forum aby się wszystkiego dowiedzieć przed rezerwacją lub jedziesz w ciemno itd. Proszę, nie odpisuj :evil:
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 16.02.2011 14:47

To kolega tak uczy.. no... ja tak nie zrobię...
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.02.2011 14:50

limonka_88 napisał(a):To kolega tak uczy.. no... ja tak nie zrobię...

:smo:
limonka_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) limonka_88 » 16.02.2011 14:58

http://free-st.t-com.hr/sidro-pisak/kontakt.html

a co myslicie o tym? byl tam ktos?
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 16.02.2011 15:03

pasażer napisał(a):TAK SIĘ NIE ROBI :!: . Proszę, nie odpisuj :evil:

Proszę wytłumacz mi czego się nie robi bo nie ogarniam. :?: Czyżby chodziło o zabranie zaliczki :?: Może niedokładnie opisałem sytuację ale płacąc zaliczkę za apartman płaciłem za co innego a na miejscu zastałem zupełnie coś innego. Jeśli zrobiłem żle to dlaczego właściciel bez szemrania oddał kasę (notabene chciał nas oszukać na 100 euro) Byłem w stanie skoczyć na posterunek policji która była o krok bo nie lubię być nabijany w butelkę :evil:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.02.2011 16:10

szary779 napisał(a):Może niedokładnie opisałem sytuację ...

zrozumiałem, że było ok ale mimo wszystko miejsce zmieniłeś. . . no tak, jak sprzedający (właściciel kwatery) delikatnie mówiąc minął się z prawdą, to należało towar zwrócić. Zgadzam się z Tobą. Dodam, że resztę należności za kwaterę najlepiej wpłacać po 2dniach pobytu, bo może się okazać, że pod oknem
dyskoteki, śmietnik, kościelny dzwon czy ławki na której miejscowi delektują się winem.

i można wówczas jeszcze cenę negocjować lub z czystym sumieniem opuścić miejsce.
Pozdraviam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2011 17:21

limonka_88 napisał(a):http://free-st.t-com.hr/sidro-pisak/kontakt.html

Na plażę nie trzeba przechodzić przez Jadrankę :D

Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2011 17:27

mkm napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):mkm, gdzie Ty młodą limonkę na wakacje wysyłasz :wink: w Zecevo zanudzi się na śmierć :wink: :D

Ale ja Cię proszę, nie ucz starego psa szczekać :D
Oj ,żebyś Ty wiedział co limonki lubią najbardziej ... :wink:

Ani myślę uczyć Cię szczekać :wink: bo czynisz to bardzo dobrze (wide: filmiki i kwatery) ale młodzież nie lubi dziur zabitych dechami (tak jak ja :wink: )

No i teraz obaj wiemy, że młode limonki najbardziej lubią lody :wink: :D
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 16.02.2011 17:29

Wszyscy lubią zadupia, ale niektórzy jeszcze o tym nie wiedzą :!:
myszkin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszkin » 16.02.2011 17:36

Wybór bardzo dobry PISAK jest OK !
Kwatery nie znam , ale miejscowść mała urokliwa ze swoim klimatem.
Namiastkę widzisz na zdjęciu JANUSZA, a przede wszystkim pod ręką BRELA , BAŚKA , OMIŚ czy MAKARSKA
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.02.2011 17:46

myszkin napisał(a):

Wybór bardzo dobry PISAK jest OK !
Kwatery nie znam , ale miejscowść mała urokliwa ze swoim klimatem.
Namiastkę widzisz na zdjęciu JANUSZA, a przede wszystkim pod ręką BRELA , BAŚKA , OMIŚ czy MAKARSKA

Tylko te schody :wink: 8O

Może z "Sidro" jest mnie schodów do morza :?:

Klimacik Pisaka :wink: :D

Zjazd do Pisaka - 2 mim 47 sek widać "Sidro" :D
Ostatnio edytowano 16.02.2011 17:57 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 2 razy
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.02.2011 17:50

limonka_88 napisał(a):a co myslicie o tym? byl tam ktos?

osobiście Pisak mi się nie podoba co nie znaczy, że nie ma swoich miłośników . . . jeżeli go wybierzecie to połowę wieczorów spędzicie w Omiszu, Breli, BV lub Makarskiej. . niemniej jednak jak znajdziesz odpowiednią kwaterę w Pisaku, to będzie on dobrym miejscem wypadowym. . . jeżeli mogę jeszcze coś zasugerować, to jak masz adres domu, wyślij najpierw zapytanie, a później wstaw na forum link do strony, bo może ktoś Cię uprzedzić i Twoja praca pójdzie na marne . . .
pytania o położenie ulicy możesz zadać również w tych tematach - niektórzy śledzą tylko wybrane (warto do nich zajrzeć!) > klik > klik > klik
Ps.masz już przynajmniej trzy kwatery przy ulicy Put Vrulje. Nie wiem jak długa itd. Zapytaj o nią także w w/w tematach o Pisaku.
Ps2.Na forum mało kto podeśle Ci godną kwaterę za małe pieniądze. PW nie działa. Tymczasowy email najlepiej pod nickiem w miejscu "Skąd" (zawsze możesz usunąć) może ułatwić sprawę.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.02.2011 18:03

Torac napisał(a):Wszyscy lubią zadupia, ale niektórzy jeszcze o tym nie wiedzą :!:

Torac jesteś WIELKI :!: :wink:
myszkin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszkin » 16.02.2011 18:11

Torac napisał(a):Wszyscy lubią zadupia, ale niektórzy jeszcze o tym nie wiedzą :!:

Albo nie chcą się o tego przyznać !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Miejsca godne polecenia ;) - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone