piekara114 napisał(a):Piotr, ciekawa podróż Wam się szykuje. No i październik to oprócz ciszy, moc owoców
Beata W. napisał(a):Dokładnie bardzo fajną wyprawę zaplanowaliście Trzymam kciuki, żeby wszystkie zaplanowane miejsca udało się zobaczyć. A w październiku przynajmniej upały w zwiedzaniu Wam nie będą przeszkadzały
piotrf napisał(a):Dziękuję bardzo , tylko w październiku udało się zgrać terminy urlopów , a jako ciepłolubny człowiek wolałbym jednak wrzesień . . . jak będzie - się zobaczy . Jedno mogę Wam obiecać ( bo już sobie obiecałem ) , że niezależnie od temperatury popływam w morzu jońskim , nawet z rekinami
Pozdrawiam
Piotr
Franz napisał(a):Wirtualnie znaleźliśmy się bardzo blisko siebie.
Pozdrawiam,
Wojtek
Kaściółek cudnyBeata W. napisał(a):wpada mi w oczy taki kościółek
Widoczki z kościółka i w ogóle TAM są piękneBeata W. napisał(a):a z niego widoczki
piotrf napisał(a):Piękne zakończenie wakacji . . . ale jednak zakończenie
Prywatny Tytanik z prywatnym szyprem i spacer wieczorny . . .
Dziękuję za możliwość uczestniczenia w Waszych wojażach , to była wielka przyjemność i życzę wielu równie wspaniałych
Pozdrawiam
Piotr
piekara114 napisał(a):Ale koniec w Ochrid? Jeszcze przecież ponad 1000km przed nami......
Widoczki z kościółka i w ogóle TAM są pięknemysza73 napisał(a):
mysza73 napisał(a):Widoczki z kościółka i w ogóle TAM są piękneBeata W. napisał(a):a z niego widoczki
A Twoich ochrydzkich zdjęć jakiś taki spokój bije, że aż chciałabym tam być
No a rejsik wieczorkiem to wiadomo ... wypas
lkemot napisał(a):Fajnie zobaczyć znajome miejsca, a Ochryda jak zwykle urokliwa.
Trzeba wrócić do wakacji samochodem [/quote]piekara114 napisał(a):