Beata W. napisał(a):Kierunek bardzo słuszny, bardzo dobra baza wypadowa a plaż też można fajnych poszukać - ale jak już pisałam, że chyba się starzejemy i głównie korzystaliśmy z miejskiej gdzie mieliśmy max 30m co z dziećmi było bardzo wygodne.
mysza73 napisał(a):karin74 napisał(a):Zasiadam i ja...tym bardziej, że prawie mamy juz " zaklepany " wyjazd w czerwcu do Veliki...
A niektórzy ze mnie szydzą, że jestem pokręcona, bo mam rezerwację na przyszły rok
ruzica napisał(a):Ja to byłam pewna, że lecieliście samolotem Jakoś mi się Grecja na samochodowy wyjazd zbyt odległa wydaje
karin74 napisał(a):Zasiadam i ja...tym bardziej, że prawie mamy juz " zaklepany " wyjazd w czerwcu do Veliki...
mysza73 napisał(a):karin74 napisał(a):Zasiadam i ja...tym bardziej, że prawie mamy juz " zaklepany " wyjazd w czerwcu do Veliki...
A niektórzy ze mnie szydzą, że jestem pokręcona, bo mam rezerwację na przyszły rok
ajdadi napisał(a):O pierwszy wniosek postawiony ...chyba trzy lata temu miałem jechać na RO...nawet wstępną rezerwację miałem ,ale jak napisałem o tym na forum to mi wszyscy odradzali...i była Albania...
tony montana napisał(a):Dużo się nie spóźniłem - możemy jechać
przemo99 napisał(a):Jako że w Leptokarii byłem dwa razy, z chęcią wrócę i zobaczę co się zmieniło:)
krakusowa napisał(a):Zaległości odrobiłam, pooglądam i poczytam z chęcią chociaż tam, czyli do Grecji ( na razie) się nie wybieram
Byłam raz i .... wystarczy
krakusowa napisał(a):Zaległości odrobiłam, pooglądam i poczytam z chęcią chociaż tam, czyli do Grecji ( na razie) się nie wybieram
Byłam raz i .... wystarczy