Beata W. napisał(a):a jeszcze kawałek dalej duża i to całkiem pusta plaża
... nie ma to jak Grecja ... ...
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):a jeszcze kawałek dalej duża i to całkiem pusta plaża
... nie ma to jak Grecja ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Fajnie że przy flamingach o mnie pomyslalas....wczesnawiosna,powiadasz? Z chęcią, ale na tydzien samochodem za daleko, a jak leciec to juz dalej....
piekara114 napisał(a):Fajnie że przy flamingach o mnie pomyslalas....wczesnawiosna,powiadasz? Z chęcią, ale na tydzien samochodem za daleko, a jak leciec to juz dalej....
walp napisał(a):piekara114 napisał(a):Fajnie że przy flamingach o mnie pomyslalas....wczesnawiosna,powiadasz? Z chęcią, ale na tydzien samochodem za daleko, a jak leciec to juz dalej....
A gdzie tam za daleko.
Tydzień na miejscu. Drugi tydzień na dojazd i powrót z noclegami tranzytowymi i zwiedzaniem atrakcji.
piotrf napisał(a):walp napisał(a):piekara114 napisał(a):Fajnie że przy flamingach o mnie pomyslalas....wczesnawiosna,powiadasz? Z chęcią, ale na tydzien samochodem za daleko, a jak leciec to juz dalej....
A gdzie tam za daleko.
Tydzień na miejscu. Drugi tydzień na dojazd i powrót z noclegami tranzytowymi i zwiedzaniem atrakcji.
Właśnie taki jest plan ale czy wczesnowiosenny . . . raczej późnowiosenny albo jak kto woli wczesnoletni
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Właśnie taki jest plan ale czy wczesnowiosenny . . . raczej późnowiosenny albo jak kto woli wczesnoletni
piotrf napisał(a):Beata W. napisał(a):Oby flamingi jeszcze były A plan bardzo dobry
Wiesz , w planowaniu jestem znacznie lepszy niż w realizacji - tak pokazują ostatnie lata . . .
Pozdrawiam
Piotr
walp napisał(a):piotrf napisał(a):Właśnie taki jest plan ale czy wczesnowiosenny . . . raczej późnowiosenny albo jak kto woli wczesnoletni
U mnie to raczej późnoletni, a odległość widzę, że podobna jak nad Morze Czarne (ubiegły rok) i trochę bliżej jak do Rzymu (ten rok), więc spokojnie do zrobienia.
Beata W. napisał(a):Nasz cel to Kitros Salt Pit
Do Salonik to na wiosnę spokojnie za 200 zł można znaleźć loty w obie strony....Beata W. napisał(a):...a jeśli chodzi o loty to chyba nawet do Aten taniej niż do Salonik
2 tyg. urlopu to mogę mieć raz w roku, więc dla mnie to tylko mega ciepły okres wchodzi w rachubę, póki syn do szkoły chodzi i chce z nami jeździć.... Lubię zdecydowane ciepło....walp napisał(a):A gdzie tam za daleko.piekara114 napisał(a):Fajnie że przy flamingach o mnie pomyslalas....wczesnawiosna,powiadasz? Z chęcią, ale na tydzien samochodem za daleko, a jak leciec to juz dalej....
piekara114 napisał(a):2 tyg. urlopu to mogę mieć raz w roku, więc dla mnie to tylko mega ciepły okres wchodzi w rachubę, póki syn do szkoły chodzi i chce z nami jeździć.... Lubię zdecydowane ciepło....walp napisał(a):A gdzie tam za daleko.piekara114 napisał(a):Fajnie że przy flamingach o mnie pomyslalas....wczesnawiosna,powiadasz? Z chęcią, ale na tydzien samochodem za daleko, a jak leciec to juz dalej....