Dokładnie, smog
Do murów my nie dotarliśmy, bo po wieżą zaparkowaliśmy. Rotundę widzę, chyba, że coś podobnego w kształcie....
piekara114 napisał(a):Dokładnie, smog
Do murów my nie dotarliśmy, bo po wieżą zaparkowaliśmy. Rotundę widzę, chyba, że coś podobnego w kształcie....
Beata W. napisał(a):docieramy w końcu na wielki plac z Wielkim Aleksandrem
Czy to nie te same, co ja je spotkałam w Puli??Beata W. napisał(a):takie ładne drzewko, ale pojecia nie mam co to za owoce i czy są jadalne. Może ktoś je zna
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):docieramy w końcu na wielki plac z Wielkim Aleksandrem
Do Aleksandra nie dotarliśmy....
piekara114 napisał(a):Czy to nie te same, co ja je spotkałam w Puli??Beata W. napisał(a):takie ładne drzewko, ale pojecia nie mam co to za owoce i czy są jadalne. Może ktoś je zna
Żółtnica pomarańczowa. Może masz zbliżenie na owoce?
Potter napisał(a):Fajnie, że tak dużo pokazujesz tego miasta. Stwierdzam, że ja to jednak nic nie widziałam... To popatrzę u Ciebie .
ajdadi napisał(a):Beata W. napisał(a):Strzał w 10
Fajnie ,że niego panoramę miasta widać...
kmichal napisał(a):ajdadi napisał(a):Beata W. napisał(a):A mury będą jeszcze jedne tylko bardziej wytrawne
Te na wzgórzu?
... Saloniki na wzgórzu i ze wzgórza podobały mi się najbardziej ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):docieramy w końcu na wielki plac z Wielkim Aleksandrem
Do Aleksandra nie dotarliśmy....Czy to nie te same, co ja je spotkałam w Puli??Beata W. napisał(a):takie ładne drzewko, ale pojecia nie mam co to za owoce i czy są jadalne. Może ktoś je zna
Żółtnica pomarańczowa. Może masz zbliżenie na owoce?