Lidia K napisał(a):Ciekawa jestem czy Grecja okazała się spełnieniem wakacyjnych oczekiwań.
Miejska plaża lekko zatłoczona, nie ma porównania do miejskich plaż we Włoszech i naszych nad Baltykiem (nie tylko zatłoczonych a i zasłoniętych parawanami).
Za to woda w morzu nie przeraża niską temperaturą.
Witam serdecznie Była to nasza druga wyprawa do Grecji ( pierwsza to Lefkada), wiec mniej więcej wiedzieliśmy czego się spodziewać. Ro nie cieszy się może na forum najlepszą sławą ale pomijając dużą ilość turystów to nam się podobało ( no niektórzy jeszcze narzekali na piasek bo wolą kamulce )
A co do porównania z Bałtykiem to masz 100% racji więc nie ma co porównywać, no chyba, że ceny Też podobne
walp napisał(a):Beata W. napisał(a):... siedzenie przed kompem, przeglądanie map, relacji itp.
Opracowywanie trasy - lubię to.Beata W. napisał(a):Jak się okaże za prawie 3 tygodnie do przejechania mamy w sumie ok 5,5 tysiąca kilometrów.
Długie trasy samochodowe - lubię to (x2)
Lekko spóźniony, ale już jestem.
Jeśli kiedyś wybierzemy się do Grecji, to z dużym prawdopodobieństwem, będzie to podróż samochodowa.
W ubiegłym roku w Rumunii spotkaliśmy rodzinę z Warszawy, która jechała do Grecji. Mówię sobie, wielu naszych znajomych lata do tej Hellady,
a my przecież moglibyśmy pojechać samochodem i pozwiedzać po drodze. Może pomysł kiedyś dojrzeje.
Cześć Walp, no to jesteśmy kwita bo ja u Ciebie też się spóźniłam
My tez lubimy i przygotowania i samą podróż
Najważniejsze, że jest pomysł wtedy i są szanse na realizację. W sumie chyba czy Toskania czy Grecja to odległości podobne