darek1 napisał(a):
No co też Kenik. Widoki górskie i woda podobają mi się bardziej niż kobiety.
No to jednak Wojtek lepiej zna Twoje upodobania. Ja w końcu z Twojej strony słyszałam tylko Figo Fago.
darek1 napisał(a):
No co też Kenik. Widoki górskie i woda podobają mi się bardziej niż kobiety.
Franz napisał(a):mervik napisał(a):Wojtek byłeś może koło wodospadu Visoki Buk ,
w górze Zrmanji w stonę Kastel Żegarski
Odpisałem wtedy, że nie.
Jednak w tym tygodniu również Visoki buk znalazł się na mojej trasie:
Kenik napisał(a):darek1 napisał(a):No co też Kenik. Widoki górskie i woda podobają mi się bardziej niż kobiety.
No to jednak Wojtek lepiej zna Twoje upodobania. Ja w końcu z Twojej strony słyszałam tylko Figo Fago.
mervik napisał(a):Witam Wojtku
mervik napisał(a):......czy ten Visoki buk jest w tym miejscu i czy prowadzi do niego jakaś ścieżka
Franz napisał(a):Ja się przyznam, że uroki niewieście są dla mnie niemniej pociągające od piękna gór i wody.
Pozdrawiam,
Wojtek
Kenik napisał(a):Franz napisał(a):Ja się przyznam, że uroki niewieście są dla mnie niemniej pociągające od piękna gór i wody.
Pozdrawiam,
Wojtek
Od razu widać, żeś chłop z krwi i kości.
Franz napisał(a):Tak, to jest to miejsce.
Można zejść zarówno od południowej strony, z końca wsi Dramotici, jak i od północnej, od wioski Golubic.
Pozdrawiam,
Wojtek
mervik napisał(a):Dzięki za potwierdzenie , jak będę jechał z wybrzeża to zahaczę o Krćića Slap , Manojlovac Slap plus inne na Zrmanji
Franz napisał(a):Franz napisał(a):Znajdę Ci jeszcze coś ciekawego z najnowszego wypadu i wrzucę wyprzedzająco. Myślę, że też Ci się spodoba i może zrobisz z tego użytek.
Oto Krupa:
mervik napisał(a):Dzięki Wojtku bardzo ładne miejsce ,tylko nie wiem czy się wyrobię bo obiecałem sobie żeby zajechać na Mali Alan ,bo w tamtym roku sobie odpuściłem sam nie wiem dlaczego z kanionu Zrmanji było blisko ,może że trochę przestraszyłem się tej szutrowej drogi pod górę
mervik napisał(a):Franz napisał(a):Franz napisał(a):Znajdę Ci jeszcze coś ciekawego z najnowszego wypadu i wrzucę wyprzedzająco. Myślę, że też Ci się spodoba i może zrobisz z tego użytek.
Oto Krupa:
Dzięki Wojtku bardzo ładne miejsce ,tylko nie wiem czy się wyrobię bo obiecałem sobie żeby zajechać na Mali Alan ,bo w tamtym roku sobie odpuściłem sam nie wiem dlaczego z kanionu Zrmanji było blisko ,może że trochę przestraszyłem się tej szutrowej drogi pod górę
Powrót do Nasze relacje z podróży