Kenik napisał(a):O ... o... o tej dróżki z bliska byłam właśnie ciekawa.
Pofalowana i wyboista.
Pozdrawiam,
Wojtek
Jacek S napisał(a):Wojtku (czy ktoś wie) dlaczego na tym zboczu jest taka szeroka "droga" wycięta?
Franz napisał(a):Most jest powykrzywiany we wszystkie możliwe strony, co tylko potęguje jego urok. Oprócz następujących jeden po drugim łuków, lekko skręca to w jedną, to w drugą stronę, a najciekawsza jest - że tak powiem - jego nawierzchnia. Kamienie może i kiedyś tworzyły jakąś w przybliżeniu równą płaszczyznę, ale musiało to być dawno temu.
Kenik napisał(a):No właśnie dlatego, iż jest taki powykrzywiany pierwsze zdjęcie przedstawiające ten most z daleka sprawiało wrażenie jakby był drewniany.
Franz napisał(a):Przy moście widzę dwie dziewczyny robiące sobie piknik – pewnie z wozu na zagrebackich numerach, obok którego postawiłem swój samochód. Starając się im nie przeszkadzać pstrykam kilka fotek zarówno na widoczne już stąd kaskady, jak i na osobno stojące przęsło mostu.
]
darek1 napisał(a):To dobrze - cierpliwie poczekam. Będę uważniej czytał i oglądał.
Franz napisał(a):darek1 napisał(a):To dobrze - cierpliwie poczekam. Będę uważniej czytał i oglądał.
Fajnie, że te okolice Ci się podobają. W tym miesiącu zawitałem tam ponownie, znajdując jeszcze ciekawsze miejsca.
Pozdrawiam,
Wojtek
Kenik napisał(a):Franz napisał(a):darek1 napisał(a):To dobrze - cierpliwie poczekam. Będę uważniej czytał i oglądał.
Fajnie, że te okolice Ci się podobają. W tym miesiącu zawitałem tam ponownie, znajdując jeszcze ciekawsze miejsca.
Pozdrawiam,
Wojtek
Ależ Wojtek zbaczasz z tematu, przecież darek1 czeka na dziewczyny
Powrót do Nasze relacje z podróży