Franz napisał(a):Jacek S napisał(a):To Twoja piramidka?
Nie. Zwykle korzystam z gotowców.
Chociaż na Sardynii zdarzyło się nam ustawiać kopczyki.
Oto ekipa przy pracy:
Jezu... Bea na rozmiar tych egipskich się rozpędziła...
Pozdrawiam
Robert
CROberto napisał(a):Jezu... Bea na rozmiar tych egipskich się rozpędziła...
piotrf napisał(a):Jeżeli ten "kamyczek" nie jest sztuczny , waży około 20 kg ( może nawet więcej )
piotrf napisał(a):zapewne użyty jako podstawa . . .
CROberto napisał(a):Noo....proszę .....teraz zlecą się tam archeolodzy z całego świata aby pochodzenie tych megalitów badać.....
Piter_M napisał(a):W najnowszym numerze "npm" są dwa ciekawe artykuły o chorwackich górach:
Franz napisał(a):Piter_M napisał(a):W najnowszym numerze "npm" są dwa ciekawe artykuły o chorwackich górach:
Musiałem pogrzebać w archiwum. Przeczytałem początki, ale całych numerów nie zakupię.
Wiem, gdzie na croforum można analogiczne artykuły w całości przeczytać.
Pozdrawiam,
Wojtek
Piter_M napisał(a):Teraz mam dwoje małych urwisów, których nie da się jeszcze zabrać w góry, a nie zostawimy ich w domu bo nikt by z nimi nie wytrzymał dłużej niż jeden dzień
Piter_M napisał(a):A co do artykułów to jak wiesz, to może daj jakiegoś linka, chętnie poczytam.
JoannaG napisał(a):Piter_M napisał(a):
Teraz mam dwoje małych urwisów, których nie da się jeszcze zabrać w góry, a nie zostawimy ich w domu bo nikt by z nimi nie wytrzymał dłużej niż jeden dzień
Eeee, z dzieciakami też można po górach chodzić, nawet z małymi
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):Ja mam ten komfort, ze dzieciaki już dawno odchowałem.
JoannaG napisał(a):Eeee, z dzieciakami też można po górach chodzić, nawet z małymi
Piter_M napisał(a):Przyznam się, ale jeszcze do tego tematu nie doszedłem, dzięki chętnie poczytam, i widzę że jest więcej do czytania niż w "npm" ... a te zdjęcia, normalnie rewelacja
Franz napisał(a):JoannaG napisał(a):Eeee, z dzieciakami też można po górach chodzić, nawet z małymi
Witaj, Joanno.
Nie myślałem, że i Ty tutaj zajrzysz.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży