Franz napisał(a):Wędrówki, powiadasz. W następnym odcinku.
Po tym zdjęciu z zajawki
Franz napisał(a):Na początek kilka fotek, ilustrujących charakter tych wspomnień.
spodziewam się ostrego spaceru w dół i do góry
Franz napisał(a):Wędrówki, powiadasz. W następnym odcinku.
Franz napisał(a):Na początek kilka fotek, ilustrujących charakter tych wspomnień.
mariusz-w napisał(a):Fantastycznie !!!
longtom napisał(a):Pięknie z góry wygląda.
Lidia K napisał(a):spodziewam się ostrego spaceru w dół i do góry
kulka53 napisał(a):Dróżka wygląda sympatycznie, teraz, gdy rzeczywiście łatwo dotrzeć do zatoki z Jablanca, poszła w zapomnienie...
Ale od czego jest Wojtek
longtom napisał(a):W zeszłym roku też była.
Pan odbierający cumę nią podpłynął.
Franz napisał(a):Ścieżkę oddano do użytku na początku XX wieku - przyjeżdżali goście również z dalekiej zagranicy. Straciła znaczenie, kiedy w latach trzydziestych wykuto tunel u wylotu zatoki, co zdecydowanie ułatwiło dotarcie do tego cudu natury. ....
Franz napisał(a):Tymczasem spotykam mur w poprzek doliny - otwór zdaje się sugerować, że kiedyś były tu zamontowane drzwi....
Joanka23 napisał(a):A bez łódki można?
Joanka23 napisał(a):Trochę szkoda, nie?
Joanka23 napisał(a):A może wcześniej to było właśnie miejsce poboru opłat...?
blackmore2k3 napisał(a):Witam Panie Wojtku
blackmore2k3 napisał(a):Ja również wolę się zwracać do kogoś w sposób bezpośredni, niemniej jednak zawsze z szacunkiem staram się odnosić do osób ode mnie starszych. I tak też jest w tym przypadku.
blackmore2k3 napisał(a):Kto wie, być może odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, znajde między wersami w trakcie czytania kolejnych relacji Twojego autorstwa.
Powrót do Nasze relacje z podróży