elfik99 napisał(a):Dwoje moich znajomych kupiło kijki i zabrali je w góry, ale trzeba było uważać i nie zbliżać się, żeby nie dostac nimi......
Kijki oddają nieocenione usługi, tylko trzeba się nimi umiejętnie posługiwać.
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Dwoje moich znajomych kupiło kijki i zabrali je w góry, ale trzeba było uważać i nie zbliżać się, żeby nie dostac nimi......
elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Same z siebie??? Od samego chodzenia???
Od wielu lat mam problemy z kolanami, więc chodzę z kijkami, chociaż nie zawsze udaje się w ten sposób zapobiec problemom...
Pozdrawiam,
Wojtek
Dwoje moich znajomych kupiło kijki i zabrali je w góry, ale trzeba było uważać i nie zbliżać się, żeby nie dostac nimi......
korbaczik napisał(a):elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Same z siebie??? Od samego chodzenia???
Od wielu lat mam problemy z kolanami, więc chodzę z kijkami, chociaż nie zawsze udaje się w ten sposób zapobiec problemom...
Pozdrawiam,
Wojtek
Dwoje moich znajomych kupiło kijki i zabrali je w góry, ale trzeba było uważać i nie zbliżać się, żeby nie dostac nimi......
Bo oni tylko tak szpanują.
korbaczik napisał(a):Ty tam stoisz nad jakąś dziurą na tym drugim zdjęciu?
korbaczik napisał(a):Bo oni tylko tak szpanują.
Franz napisał(a):korbaczik napisał(a):Ty tam stoisz nad jakąś dziurą na tym drugim zdjęciu?
Owszem. I to nad głęboką.korbaczik napisał(a):Bo oni tylko tak szpanują.
Mnie kijki po prostu umożliwiają poruszanie się w górach. Bez nich już nie dałbym rady.
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):A jak bardzo głęboka ta dziura była???
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):A jak bardzo głęboka ta dziura była???
Trudno określić, bo była wąska i dno ginęło w ciemności.
W tym rejonie można spotkać wiele zjawisk krasowych. Opisałem w sąsiedniej relacji pewien Bezdan.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży