korbaczik napisał(a):Ciekawe, jakby ten Twój bukiet z liści wyglądał w wersji iglastej.
Iglasty bukiet?... Musiałby ciekawie wyglądać...
Pozdrawiam,
Wojtek
korbaczik napisał(a):elfik99 napisał(a):Liscie są różne, mają czasem ciekawe kształty a igiełki to się tylko długością różnią.....
Ciekawe, jakby ten Twój bukiet z liści wyglądał w wersji iglastej.
Franz napisał(a):korbaczik napisał(a):Ciekawe, jakby ten Twój bukiet z liści wyglądał w wersji iglastej.
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Franz napisał(a):korbaczik napisał(a):Ciekawe, jakby ten Twój bukiet z liści wyglądał w wersji iglastej.
Pozdrawiam,
Wojtek
Umiem sobie wyobrazić, tyle że bylby zielony a nie kolorowy...
piotrf napisał(a):Myślę że gdyby ułożyć go z różnych iglastych . . . byłby kolorowy
elfik99 napisał(a):Niektóre igiełki bardzo szybko oblatują. Z takiego modrzewia na przykład....
Franz napisał(a):piotrf napisał(a):Myślę że gdyby ułożyć go z różnych iglastych . . . byłby kolorowy
Jakieś szlachetne odmiany świerków tu widzę?...elfik99 napisał(a):Niektóre igiełki bardzo szybko oblatują. Z takiego modrzewia na przykład....
Świerk też chyba zbyt długo się nie utrzyma.
Pozdrawiam,
Wojtek
elfik99 napisał(a):Ale to... nie ma tego zapachu.......
piotrf napisał(a):elfik99 napisał(a):Ale to... nie ma tego zapachu.......
Podobnie jak Wojtek od wielu lat używamy sztucznej choinki , pod którą kładziemy sporą gałązkę jedliny - jest zapach , a drzewa rosną ( mam ich sporo w ogrodzie ) i cieszą oczy cały rok
Franz napisał(a):elfik99 napisał(a):Też bym chciała mieć taki ogród z drzewami...... Ale chyba nigdy nie będę miała...........
Nigdy nie mów...
Zwłaszcza w tak młodym wieku.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży