Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon napisał(a):Wszyscy po cichu, o potem Wojtek ma wątpliwości, czy w ogóle ktoś do niego zagląda
Wydaje mi się (i wiesz o tym dobrze Piotrku),że Wojtek już wielokrotnie został doceniony za swoje znakomite relacje.Ja oglądałem wiele choć jakoś nie hałasowałem bo nie przepadam za wpisami w wątku typu "siadam w pierwszym rzędzie" itp. Ale z drugiej strony rozumiem, że wtedy łatwiej wątku nie zgubić.
Skoro Wojtek lubi mieć wsparcie to niech ma i od swojego krajana.
Wojtku - tutaj też Cię poczytam. Z ósmego rzędu .
Pozdrawiam - Romek.
Ostatnio edytowano 13.06.2011 18:30 przez romuald22, łącznie edytowano 1 raz
Jestem, oglądam, czytam. Za miesiąc już tam będę. Fajne są "jednoosobowe" dziury przy tym wodospadzie na Zmanji - kąpałem się tam dwa razy. Będę tu, jesli pozwolisz często zaglądał.
Oczywiście ja też będę regularnie (wyjazd dłuższy niż tydzień czeka mnie dopiero we wrześniu) odwiedzać relację, pomimo zygzakowatego stwora, który zadziałał lekko odstarszająco ...
Na pewno będę zaglądać do Twojej relacji, bo jest tu wszystko, co piękne w Chorwacji - przejrzysta woda, góry schodzące wprost do morza, turkusowe, wijące się między górami, rzeki
Ale spokojnie, poczekam... A teraz życzę Ci niezapomnianych doznań podczas nowej podróży
Witam serdecznie rozrastającą się ekipę. Tym bardziej mi przykro, że muszę Was opuścić. Ale jest dobra wiadomość - właśnie się dowiedziałem, że muszę skrócić ten wyjazd i wrócić wcześniej niż planowałem.
Dziekuję za życzenia. Mam nadzieję, że co nieco uda mi się zobaczyć a później również i Wam pokazać.