To ja też się dopiszę
Chętnie pooglądam więcej Twoich pięknych zdjęć z Pagu, Wojtku
Pozdrawiam
Vjetar napisał(a):Ostatnim razem (wpisem) udało się zmobilizować do wstawienia kilku fotek.
Może i tym razem zadziała kiedy napiszę, że było pięknie i chciałbym więcej.
Proszę.
maslinka napisał(a):Chętnie pooglądam więcej Twoich pięknych zdjęć z Pagu, Wojtku
elka21 napisał(a):Jak Pag, to i ja
Jeszcze mnie tam nie było , ale już na przyszłe wakacje, miejscówka na Pagu zarezerwowana
romuald22 napisał(a):Mam nieodparte wrażenie, że to Zrmanja i wodospad Veliki Buk. Byłem tam w tym roku z tym, że na dole.
Czy się mylę?
plavac napisał(a):Franz napisał(a):No cóż, w Chorwacji też można znaleźć ciekawe miejsca...
Naprawdę No cóż...
Franz napisał(a):Vjetar napisał(a):Ostatnim razem (wpisem) udało się zmobilizować do wstawienia kilku fotek.
Może i tym razem zadziała kiedy napiszę, że było pięknie i chciałbym więcej.
Proszę.
Trzy godziny temu wróciłem z innego wypadu. Muszę się zastanowić, czy po przejrzeniu fotek nie wrzucić jakiegoś smaczku tutaj, korzystając z faktu, że jeszcze nie zacząłem właściwej relacji.
Franz napisał(a):Vjetar napisał(a):Jupi!
Postaram się na jutro coś przyszykować.
plavac napisał(a):Byłoby miło - plucha za oknem zapowiada się na tydzień - dobrze będzie zobaczyć trochę słońca.
plavac napisał(a):P.S. Zwrotka zaśpiewana, pozdrowienia przekazane, odwzajemnione.
plavac napisał(a):Franz napisał(a):Vjetar napisał(a):Jupi!
Postaram się na jutro coś przyszykować.
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Będzie przy czym spędzić wieczór...
Późno zaczynasz wieczór...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):arko2007 napisał(a):Żona, córcia, pies i ogródek za dnia przypominają o sobie
Mój ogród zarasta chwastami...
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Nasze relacje z podróży