Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

między Makarską a Dubrownikiem

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 21.04.2008 09:23

proszę o polecenie mi campingu między Makarską a Dubrownikiem z dobrym dojazdem dla przyczepy chcemy zwiedzić Dubrownik,Mostar,Plejsac i Korculę z opisów campingów to nie wynika ktoś kto był ma lepsze rozeznanie

dzięki za każdą sugestię 8) 8) 8)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.04.2008 09:34

ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 21.04.2008 10:12

trochę ciasnawo
czy plaża ma łagodne zejście do wody chodzi mi o dzieci?
no i sanitariaty czy jest ciepła woda ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.04.2008 13:19

Ciasnawo , bo na Riwierze Makarskiej i w ogóle w Dalmacji Południowej kempingi są małe, największy to Dole, który ma ok. 20 ha. co przy kempingach na Istrii 30 - 80 ha to malutki placyk.
Zejście do wody nie jest strome, choć przy brzegu nie ma długiej płycizny.
Jak byłem w 2003 roku na kempingu Dole, woda ciepła była, sanitariaty OK- myślę że się nie pogorszyło.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.04.2008 18:22

Zapcham trochę watek, ale moze kiedyś komuś sie przyda. Wybaczcie krowiaste znaki wodne - zdjęcia te nie są wysokich lotów, ale wkurza mnie, jak je potem znajduję podpisane czyimś innym nazwiskiem.

Kemping Dole - maj (tłok chwilowy ;))

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Plaże w sezonie przy kempingu Dole:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 21.04.2008 18:25

Plumek napisał(a):Zapcham trochę wątek, ale może kiedyś komuś się przyda (jak przesadziłam, to krzyczcie). Wybaczcie krowiaste znaki wodne - zdjęcia te nie są wysokich lotów, ale wkurza mnie, jak je potem znajduję podpisane czyimś innym nazwiskiem.

Kemping Dole - maj (tłok chwilowy ;))

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Plaże w sezonie przy kempingu Dole:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 21.04.2008 20:10

dziękuję nareszcie ktoś pokazał jak jest naprawdę bo zdjęcia na stronach campów tego nie oddają

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone