manitugg napisał(a): wybieram sie na Istrię pawdopdobnie Krk ale mniejsza z tym oddzielna sprawa
manitugg napisał(a): w pół drogi spędzić dzień na zwiedzaniu i następnie znowu nocą jechać już na miejsce . Praga odpada już byłem zresztą za duża tak jak Budapeszt . Z góry dzięki i pzdr
Z tym się nie zgadzam. P+R w Wiedniu to koszt 3,6 eur/24h. Bilet na metro całodzienny i można jeździć do oporu (dzieci szkolne w wakacje free) lub tylko bilet do centrum.piotrekbeti napisał(a):Wiedniu parkingi płatne i drogie. podobnie jak Budapeszt.
Bratysławę w trasie zwiedzałam 2 razy, w sumie na miastu potrzeb 3-4 h.manitugg napisał(a):Tak Wiedeń za duzy prędzej Bratysława Lublana czy np Siofok z odpoczynkiem nad balatonem
Mikromir napisał(a):manitugg napisał(a): wybieram sie na Istrię pawdopdobnie Krk ale mniejsza z tym oddzielna sprawa
Że co?
manitugg napisał(a):Jak co?
manitugg napisał(a): Wyjezdzam ok 24 lub później dojade spokojniutko pozwiedzam odpocznę poleżę i pojade znowu ...
A bo nie zrozumiałam, myślałam że ruszasz skądś dalej i będziesz jechał pól nocy i kawałek dnia, potem zwiedzał do wieczora i na kolejną noc dojazd na miejscemanitugg napisał(a):dlaczego 2 ? dziwnie to liczysz mi wyszło 0.5
Jestem z okolic bielska mam z górą 12 godz więc chyba będzie ta Bratysława jak pisze piekara114 lub Lublana
mam kierowce na zmianę a w ogóle to za dnia nie jeżdże szkoda mi nerwów
gusia-s napisał(a):A bo nie zrozumiałam, myślałam że ruszasz skądś dalej i będziesz jechał pól nocy i kawałek dnia, potem zwiedzał do wieczora i na kolejną noc dojazd na miejscemanitugg napisał(a):dlaczego 2 ? dziwnie to liczysz mi wyszło 0.5
Jestem z okolic bielska mam z górą 12 godz więc chyba będzie ta Bratysława jak pisze piekara114 lub Lublana
manitugg napisał(a): plan jest taki że wyjade późną nocą aby gdzieś w pół drogi spędzić dzień na zwiedzaniu i następnie znowu nocą jechać już na miejsce
manitugg napisał(a): plan jest taki że wyjade późną nocą aby gdzieś w pół drogi spędzić dzień na zwiedzaniu i następnie znowu nocą jechać już na miejsce
gusia-s napisał(a):A bo nie zrozumiałam, myślałam że ruszasz skądś dalej i będziesz jechał pól nocy i kawałek dnia, potem zwiedzał do wieczora i na kolejną noc dojazd na miejscemanitugg napisał(a):dlaczego 2 ? dziwnie to liczysz mi wyszło 0.5
Janusz Bajcer napisał(a):manitugg napisał(a): plan jest taki że wyjade późną nocą aby gdzieś w pół drogi spędzić dzień na zwiedzaniu i następnie znowu nocą jechać już na miejsce
I tak bez snu, nawet jak jest zmiennik za kierownicą
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe