Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miasto Hvar, na Wyspie Hvar

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dora
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dora » 18.04.2006 14:33

miejsce jak w marzeniach... Przy hotelu Sirena znajduje sie polska baza nurkowania... spokój, cisza, twierdza z przecudownym widokiem, ogromne promy:) bajka:))
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 24.04.2006 22:02

..ale w sierpniu i lipcu troche za wiele ludu i super droge napoje i dania w miejskich knajpach....
...jednak jak sie jest blandinka, wolna ktora ma czym odichac ...to morzna ponurkowac w polskej bazie...lub znalesc sponsora z jachtem, grubim zlotym lancuchem z Itali lub Chorwacji. Nie wiem czemu ale tam sie zbieraja....
dora
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dora » 25.04.2006 18:18

no bez przesady, bez tech atutow i sponsorow tez mozna milo wypoczac,a ja tam bylam we wrzesniu wiec takich tlumow juz nie bylo... nie wiem Leonie skad u Ciebie takie nastawienie do blondynek?? czy tak czasami nie przesadzasz?? czuje sie urazona...
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 25.04.2006 18:41

...ja tak o blondinkach poniewarz uwarzam ich za wzor kobiecej pieknosci...18 chorwatow konczilo studia rybactwa w Polsce (w Olsztynie i Szczecinie) i wszisci maja zoni Polki i to blandinki. Ja tez. Czyli moje zdanie o blondinkach jest jak najbardziej pozitywne. Morze tymi "czasamy" zeczewiscie przesadzile, tym bardziej jezeli cie urazile co nie bil moj cel.
Co do mego odnosnika do Hvaru, to z doswiadczenia. Bile tam kilka razy i jako tubilec ktory zna male urokliwe i spokojne miasteczka na wybrzezu czule sie tam w sierpniu troche nieswojsko. Jakbi to nie bilo miasto dla zwiklego turisty tylko dla niejakiego "Jet set-u".
dora
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dora » 25.04.2006 19:22

hehe, no tak, my blondynki rzeczywiscie fajne jestesmy:P ... heh zartuje, nie jestem az tak zakochana w sobie:) A co do Hvaru to każdy ma swoje zdanie, mnie sie tam podobalo, a nie naleze do osob ktore stac na jachcik... A jeszcze co do cen, to bylam w kilku miejscach w Chorwacji i nie sadze by na Hvarze bylo jakos specjalnie drogo. W czasie sezonu wszedzie tam gdzie sie pojawiaja turyści ceny ida w góre, to normalne, każdy chce zarobic, nie tylko tam tak jest...
Fajnie jest wymienić zdanie z kimś kto ma obiektywną opinie na temat tego miejsca i tego kraju, a nie tak jak inni, (w tym ja:)) jest zakochany w Chorwacji :D pozrawiam:)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone