Podliczam głosy
1. ex equo - Primosten, Lovran i Park Narodowy Brijuni (choć to ostatnie to nie miasteczko ani nawet największa wieś- patrz tytuł tematu) - po 1 glosie.
armar napisał(a):Park to chyba za duże słowo to skwerek raczej aczkolwiek ładny i zadbany .
Zdaje się ze pani Kasi chodziło o inną lokalizację faktycznie dalej od starówki .
A swoją drogą nieźle "rozjechałes" temat wklejając tę fotkę w tym rozmiarze
woka napisał(a):WolfAtTheDoor
Jakbyś trochę zmiejszył zdjęcie byłoby super. Ekran się "rozjechał".
( ten biały prostokąt zupełnie nie jest potrzebny)
woka napisał(a):Kasia, wiem, że mieszkasz w małej miejscowości ( to tłumaczy jakby Twoje opinie) ale uwierz mi ........ jest dużo osób dla których mała miejscowość oznacza "zad...pie" czyli nic innego jak nuda, nuda i nuda. Przykładem, np. jestem ja.
Zawsze napisz, tak dla porządku i coby czytający dobrze kojarzył .... "moim zdaniem" lub "jestem zwolennikiem".
pzdr.
WolfAtTheDoor napisał(a):Zabiegi upiększające by go nie oszpeciły - jak sama nazwa wskazuje.
Taka fontanna postawiona dziś za 100 lat też będzie zabytkiem.
manila211 napisał(a):Katarzyno mam do Ciebie pytanie, bo wiem ze masz duzo wiedze na temat Chorwacji. W sierpniu jedziemy pierwszy raz z nasza 2 letnia coreczka do Breli na 10 dni, zalezy nam na zwiedzenie ciekawych miejsc. Maz chce pojechac do Dubrownika, Jeziora Plitwickie, sw. Jure a mi sie marzy wycieczka na Bol. Tylko nie wiem czy my to wszystko damy rade z nasza mala. Prosze doradz nam, gdzie warto pojechac z mala a co sobie darowac. pozdrawiam wszystkich i prosze o rade
mama Weronisi
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Najlepiej w necie obejrzeć sobie miejsca, które wybraliście na potencjalne wycieczki i zdecydować, co jest punktem obowiązkowym, co rezerwowym, czy ostatecznie tym, co jak spadnie z listy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne