napisał(a) pasażer » 29.03.2009 22:39
Bahama napisał(a):A poważnie to trocjhę przeraża mnie ta Jardanka blisko po wskazanej przez Ciebie lekturze.
Ja jeżdżę na rivę Omis i nie narzekam na odgłosy dobiegające z Jadranki. Chyba całej tej lektury nie przeczytałeś?
Bahama napisał(a):Mile widziane zdjęcia lub strony www.
TU i
TU znajdziesz fotki z Mimice,
TU z Marusici.
O Marusici poczytaj
TU lub
TU
Jeżeli zdecydujesz się na tą okolicę, to przyda Ci się
TEN temat.
Kwaterki w tej okolicy są tańsze niż w pobliskiej Breli czy dalej. Przynajmniej te które porównywałem, a te kilka kilometrów na większe zakupy to można się przejechać. Jadranką to sama przyjemność. Jednak to wioski (przynajmniej jeden sklep zawsze jest wystarczająco zaopatrzony) i jedzonka trochę trzeba przygotować wcześniej! W Polsce jedzonko taniej i połowa dnia to max na przygotowanie obiadów. Z plaży wracasz kiedy chcesz, obiad masz taki jaki lubisz w 15minut i nie musisz czekać na kelnera. Wieczorem np do Breli czy Baśka Voda lub Omisia można podjechać na kolację, ale trzeba pamiętać by nie przesadzić z %, bo jak wybierzesz kwaterę ze stromym zjazdem, to nie każda pani się odważy, więc autko będzie musiało stać przy Jadrance do rana. Ale 2dni i spoko. Się przyzwyczaisz. Podjazdy mają dobrą przyczepność. Niemniej jednak, miej to na względzie i pytaj jak wygląda parking pod domem. Nie namawiam, tylko przedstawiam swój sposób na wakacje w Cro.
A szukałeś
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link sposobem? ufff.... więcej info na GG!
Pozdrav