piekara114 napisał(a):Kilki kilometrowy korek w okolicy Podstrane to norma... My już dwukrotnie staliśmy w korku od Omisia....
Chorwaci bardzo uroczyście obchodzą dzień 15 sierpnia....discoshaker90 napisał(a): Chyba, że Chorwaci świętowali od rana bo był to 15 sierpnia
maslinka napisał(a):Piękne zdjęcia z Supetaru Bardzo lubię to miasteczko.
I świetny flaming!
Ciekawe piwo pokazujesz. Generalnie nie przepadam ze "smakowymi", ale może spróbuję Często bywamy w Czechach, więc nie będzie problemu
piekara114 napisał(a):Chorwaci bardzo uroczyście obchodzą dzień 15 sierpnia....discoshaker90 napisał(a): Chyba, że Chorwaci świętowali od rana bo był to 15 sierpnia
gusia-s napisał(a):Szybki, krótki ale treściwy wypad wam wyszedł
Mam pytanie odnośnie karetki, czy mieliście EKUZ i czy musieliście płacić za jej przyjazd?
Pytam dlatego, że spotkałam się z opiniami i to udzielanymi przez pracowników NFZ, że karta EKUZ nie pokrywa kosztów dojazdu do karetki np. w nagłych wypadkach i należy dokupić dodatkowe ubezpieczenie co wydaje mi się absurdem ale może właśnie tylko mi się wydaje
Nad Brac nie wahajcie się, ani nad Hvarem obie są super!
Bombolero napisał(a):Piękny temat. Akurat w tym roku wybieramy się do Dugiego Raty, więc znalazłem u Ciebie sporo cennych informacji.
Pozdro
Powrót do Nasze relacje z podróży