BeJur napisał(a):
Ani ... współpracujesz???
A Ty nie?
alessandro1977 napisał(a):AnaSz napisał(a):ty to potrafisz trzymać napięcie
To wszystko przez brak czasu...z drugiej strony przypominam, że wszystko rzeczywiście tak wyglądało...nie wiedzieliśmy co, gdzie i kiedy zobaczymy a kierowaliśmy się po prostu tym co w danej chwili przyszło nam do głowy...
alessandro1977 napisał(a):Wybór więc padł na Rzym - podróż samochodem bo jeszcze miała być zwiedzona Toskania...nie wiedziałem, że wszystko potoczy się całkiem inaczej ...w końcu podróż samochodem daje taki komfort, że można jechać tam gdzie droga prowadzi i robić to, na co ma się akurat ochotę
alessandro1977 napisał(a):...w pewnym momencie stwierdziliśmy, że Rzym to sobie jednak odpuścimy ! To daleko, zostawimy sobie na inną okazję i zaproponowałem, że pojedziemy nad jezioro Garda, a konkretnie do Riva Del Garda...
alessandro1977 napisał(a):...pomyślałem, że za dużo już kombinuję ale kiedy wsiadłem ponownie do samochodu, coś mi podpowiadało abym jechał w kierunku Turynu
lubelski napisał(a):Jacku..chyba tylko literówki poprawiłem.sens ten sam, ..coby mnie Janusz nie ścigał zwyczaju takiego nie posiadam
Jacek S napisał(a):BeJur napisał(a):z Tobą ????
nie
Czyli mam nie kadrować inaczej?
BeJur napisał(a):no to jak wrócisz z kina
walp napisał(a):Zacząłeś, to teraz musisz ten czas znaleźć.
mariusz-w napisał(a):Jak na dział o podróżach do Chorwacji, to coraz dalej od niej odjeżdżacie ? ... ale w końcu można i przez Turyn.
Jacek S napisał(a):lubelski napisał(a):Jacku..chyba tylko literówki poprawiłem.sens ten sam, ..coby mnie Janusz nie ścigał zwyczaju takiego nie posiadam
Był tekst Rysia i został skasowany więc ciężko to nazwać literówką.
alessandro1977 napisał(a): i był to już mój ósmy pobyt w Chorwacji..
alessandro1977 napisał(a):mariusz-w napisał(a):Jak na dział o podróżach do Chorwacji, to coraz dalej od niej odjeżdżacie ? ... ale w końcu można i przez Turyn.
Zapewniam Cię, że można
zebik napisał(a):Prezes Lubelski Polsmos może jednoosobowo przyjąć w poczet członków drużyny kogos? Może to być nawet kobieta.
zebik napisał(a):zakochany jest po uszy w JUve, a se nawet koszulki nie kupił
zebik napisał(a):dusigrosz - złotówa
zebik napisał(a):wiejskiej drużyny
Powrót do Nasze relacje z podróży