Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Miał być Rzym - był spontan - październik 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 16.02.2013 22:41

al 77 wpisuję się teraz tylko po to żebyś nie myślał że nie kumam....... lata mi to :!:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.02.2013 22:45

CROberto napisał(a):al 77 wpisuję się teraz tylko po to żebyś nie myślał że nie kumam....... lata mi to :!:

a ja nie kumam - zwłaszcza, że jeszcze przed chwilą zanim edytowałeś byłam zacytowana ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2013 22:50

BeJur napisał(a):
a ja nie kumam - zwłaszcza, że jeszcze przed chwilą zanim edytowałeś byłam zacytowana ...

Ja też nic nie kumam...o co mu chodzi ? 8O
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.02.2013 22:52

alessandro1977 napisał(a):
BeJur napisał(a):

Ja też nic nie kumam...o co mu chodzi ? 8O

może CROberto wyjaśni - bo cholernie nie lubię jak się ludzie bezpodstawnie czepiają ...
za chwile dojdzie do tego, ze ktos napisze, że deszcz pada a inny przewrażliwiony kolejnego focha strzeli
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 16.02.2013 23:01

Relacja allesandro mi się naprawdę podobała - nigdy nie jestem gołosłowny.......
Niesmak mi pozostaje gdy jestem jawnie ignorowany :roll: - tu na forum zdarzyło mi się to dopiero po raz drugi - miałem już nie odpowiadać ale zostałem wywołany do tablicy przez osobę którą cenię za piękny umysł.

To tyle....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2013 23:04

CROberto napisał(a):Niesmak mi pozostaje gdy jestem jawnie ignorowany :roll:

:?: ...nie kapuję, kiedy ignorowany :?:
Przez kogo :?:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.02.2013 23:05

CROberto napisał(a):Relacja allesandro mi się naprawdę podobała - nigdy nie jestem gołosłowny.......
Niesmak mi pozostaje gdy jestem jawnie ignorowany :roll: - tu na forum zdarzyło mi się to dopiero po raz drugi - miałem już nie odpowiadać ale zostałem wywołany do tablicy przez osobę którą cenię za piękny umysł.

To tyle....

kto Cie ignorował??? napisałes ze kasę na imprezę organizujesz i wydaje mi się, ze styknie, co mieliśmy tu ochac i achać, czy zrzutę robić razem z Tobą???
Moge za to zauwazyć, że Ty ignorowałeś komentarz Anai do Twojego wpisu i dziewczyna tu nie beczy ...

żeby Ci ułatwić

15 lutego 18.28

Anai napisał(a):
CROberto napisał(a):Baśka mnie kręci a Gardzia uwodzi 8) na pewno coś z tego zaliczę :P

Pisząc w ten sposób powinieneś był zakończyć "którąś z nich" nie "coś z tego" :oczko_usmiech:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 16.02.2013 23:42

BeJur napisał(a):
kto Cie ignorował??? napisałes ze kasę na imprezę organizujesz i wydaje mi się, ze styknie, co mieliśmy tu ochac i achać, czy zrzutę robić razem z Tobą???

Wiem że nigdy Ci się to nie zdarza,ale mnie nie zrozumiałaś - powodem może być "Saturday Night Fever " :mrgreen:

Ze zjazdem integracyjnym odniosłem się do przedstawionego przez Ciebie składu królowie, .......

"rodziny się nie wybiera" rozumiem że miałaś na myśli rodzinę Cro.pl.......i tu chętnie wniósłbym wpisowe.....

Żeby nie pozostawić niedomówień - odniosłem się jednym jedynym postem do całej relacji autora,a On mimo kilku odpowiedzi do innych userów - slalomem mnie ominął,więc tak średnio się z tym poczułem ale nie beczę Chciałem tylko żeby wiedział że o tym wiem ,że On też wie.....

BeJur napisał(a):
Moge za to zauwazyć, że Ty ignorowałeś komentarz Anai do Twojego wpisu i dziewczyna tu nie beczy ...

Gdy to przeczytałem następnego dnia , było już tyle komentarzy że mój post to byłaby" musztarda po grillu"....

P.S.
Potraktowałaś mnie" jedwabiście" i jakoś nie beczę.....nawet dobrej nocy życzę.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.02.2013 23:46

CROberto napisał(a):"rodziny się nie wybiera" rozumiem że miałaś na myśli rodzinę Cro.pl.......i tu chętnie wniósłbym wpisowe.....

nadinterpretacja Robercie, cro.pl to dla mnie cro.pl a nie rodzina, nie przesadzaj proszę ...

gdybym chwile wcześniej nie zobaczyła, że byłam zacytowana - byłby spokój z mojej strony...
niestety jak zwykle jestem zbyt spostrzegawcza
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.02.2013 23:55

CROberto napisał(a): slalomem mnie ominął

Robert - a nie pomyślałeś, że mogłem co nieco przeoczyć...z racji okoliczności, które tu ostatnio wystąpiły mogłem coś przeoczyć tym bardziej, że mało co tu zaglądałem...Rysio czeka aby mnie zbanować a nie widzi prowokacji jednego klopsika, który czuje się bezkarnie - ale spotkamy się na Peljescu w tym roku :oczko_usmiech: ...
Jeżeli poczułeś się zignorowany - przepraszam !
Ostatnio edytowano 17.02.2013 00:07 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.02.2013 23:58

pisze się na Peljescu ...Marcin!!! :roll:
:oczko_usmiech:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 16.02.2013 23:59

BeJur napisał(a): - byłby spokój z mojej strony...
niestety jak zwykle jestem zbyt spostrzegawcza

niech tak pozostanie... :!: mimo wszystko :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.02.2013 00:01

alessandro1977 napisał(a):...Rysio czeka aby mnie zbanować

Rysio szusuje na nartach :idea: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 00:01

BeJur napisał(a):pisze się na Peljescu ...Marcin!!! :roll:
:oczko_usmiech:

Ale siara :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2013 00:02

Janusz Bajcer napisał(a):Rysio szusuje na nartach :idea: :oczko_usmiech:

To egzekucja zostanie odroczona :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Miał być Rzym - był spontan - październik 2012 - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone