Piękna Mercedes! Prezentuje się bardzo elegancko
60 zł za rejs TAKIM statkiem Też dałabym dużo więcej
beatabm napisał(a):
Tomku, a może również się dołaczysz? W końcu jest okazja Katerina może nas nie pogoni
Kiedyś, po kilku dniach spędzonych w Trójmieście stwierdziłam, że gdyby nie Kraków właśnie w Gdańsku chciałabym zamieszkać
No i już całkiem sporo wiem na temat Baltic Sail Gdansk. Może uda się pojechać na następną taką imprezę.
Kapitan Borchardt to niezwykle surowa sztuka. Na szczęście już jest chyba po remoncie. Mam koleżankę która zeglowała na Kapitanie i mówiła że w trudniejszych warunkach zastanawiali sie wszyscy czy ta krypa sie nie rozpdanie
.wyobrażasz sobie co by było gdyby te 84 liny sie splątały????
Węzeł gordyjski to pikuś
Jestem tutaj cały czas,tylko ze ściśnietym
gardłem..
za tydzień będę mógł(a) w czasie manewrowego podtrzymać na rufie"jajo bosmana"
60 zł za rejs TAKIM statkiem Też dałabym dużo więcej
To ja już w ogóle czuję się onieśmielona, ale ciekawość jest większa więc patrzę
Tomku, a może również się dołaczysz? W końcu jest okazja Katerina może nas nie pogoni
Na razie w wolnej chwili nieśmiało przyglądam się tylko przez bulaj co i jak
Może potem coś "zagadnę"
beatabm napisał(a):Widzisz, podpuszczam Cię bo jestem ciekawa tego co mógłbyś poopowiadać, bardzo ciekawa Bo w porównaniu z Twoimi przeżyciami i z Twoim doświadczeniem czuję się jak nieopierzone pisklę
To ja już w ogóle czuję się onieśmielona, ale ciekawość jest większa więc patrzę
:papa: Kamilo, w Szczecinie też odbywa się Baltic Sail http://www.balticsail.info/
Tam miałabyś bliżej, żeby się oswoić - te piękne statki faktycznie z początku mogą onieśmielać ..
Gdańsk jest mi znacznie bliższy mimo ciut większej odległości. A onieśmiela mnie doświadczenie forumowiczów. Już nic nie mówię, śledzę dalej.
beatabm napisał(a):Katerina, dlaczego nie widzę Cię na zajeciach sekcji gimnastycznej na Mercedes?
beatabm napisał(a):Katerina, dlaczego nie widzę Cię na zajeciach sekcji gimnastycznej na Mercedes?
piotrfBeatko , myślę że pomyliłaś zdjęcia , bo w czasie gdy robiono powyższe , to Kasi ( podobnie jak Ciebie ) raczej nie było jeszcze na świecie
Kasiu , super impreza i piękna Twoja relacja z niej Na uczestnictwo w takiej imprezie mam wielką ochotę , bo bardzo lubię żaglowce i inne pływadła , a poza tym w Gdańsku strasznie dawno mnie nie było . . . chociaż to tylko 660 km . . .
Może w przyszłym roku