woka napisał(a):mahadarbi napisał(a):Teraz musicie zobaczyć resztę Balearów, dla porównania Majorka jest urzekająca, choć z pewnością bardziej zatłoczona...
Być może Helen jest na to łasa i posłucha.
Dla mnie mogłabyś mówić przez okrągły rok ..... bez skutku.
woka napisał(a):mahadarbi napisał(a):Może zamiast na forum, z żoną być pogadał, co? Plany wakacyjne na przyszły rok przemyślał? Mykonos może?
Musisz poszukać sobie kogoś innego dla swoich fochów. Mnie one najmniej interesują.
Taką Cię nie znałem.
helen napisał(a):Przekonała mnie zaczęta relacja Arka z zimowej Majorki, inny termin nie wchodzi w grę. Latem mnie tam nie zobaczą. zbyt często oglądam relacje z Balearów w niemieckiej telewizji. Można mi mówić, że tam są tez i spokojne miejsca, nie chcę latem i już.
mahadarbi napisał(a):helen napisał(a):Przekonała mnie zaczęta relacja Arka z zimowej Majorki, inny termin nie wchodzi w grę. Latem mnie tam nie zobaczą. zbyt często oglądam relacje z Balearów w niemieckiej telewizji. Można mi mówić, że tam są tez i spokojne miejsca, nie chcę latem i już.
Za dużo oglądasz niemieckiej telewizji Jak sama dobrze wiesz, nawet latem można w najbardziej zatłoczonym miejscu znaleźć spokojny zakątek. Majorka do wyjątków nie należy, jeśli o to chodzi. Ale latem jej nie zobaczysz, skoro to już postanowione zimą
marze_na napisał(a):Helen, dziękuję za tą relację. Oczy mi otworzyłaś
Do tej pory Baleary kojarzyły mi się wyłącznie tak
aguha napisał(a):Mam, mam, mam, zwariowałam ze szczęścia... icon_hearts.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_wink.gif
Pasują idealnie - dzięki za podpowiedź z numerem icon_lol.gif