Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Menorca - fall in love

Nazwa kraju Hiszpania wywodzi się od słowa Ispania, które oznacza Ziemię Królików. Język hiszpański wymieniany jest w pierwszej piątce najczęściej używanych języków na świecie. Najdłuższą rzeką Hiszpanii jest rzeka Ebro, licząca sobie 930 kilometrów. Hiszpanie to naród uwielbiający grę na loterii. Zdrapki można kupić na rogu każdej ulicy.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 06.09.2011 20:53

Od dłuższego czasu masz ze sobą problem, widzę. Może czasem warto nic nie pisać, co? :wink: :lol:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 06.09.2011 20:59

mahadarbi napisał(a):Od dłuższego czasu masz ze sobą problem, widzę. Może czasem warto nic nie pisać, co? :wink: :lol:

Przecież nic złego nie napisałem. 8O Czyżby nieudany dzień :?:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 06.09.2011 21:01

Może zamiast na forum, z żoną być pogadał, co? Plany wakacyjne na przyszły rok przemyślał? Mykonos może? :lol: :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 06.09.2011 21:05

mahadarbi napisał(a):Może zamiast na forum, z żoną być pogadał, co? Plany wakacyjne na przyszły rok przemyślał? Mykonos może? :lol: :wink:

Musisz poszukać sobie kogoś innego dla swoich fochów. Mnie one najmniej interesują.
Taką Cię nie znałem. :evil:
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 06.09.2011 21:05

woka napisał(a):
mahadarbi napisał(a):Teraz musicie zobaczyć resztę Balearów, dla porównania :wink: Majorka jest urzekająca, choć z pewnością bardziej zatłoczona...

Być może Helen jest na to łasa i posłucha. :lol:
Dla mnie mogłabyś mówić przez okrągły rok ..... bez skutku. :wink:

Uwielbiam te Wasze dyskusje :D :D

Przekonała mnie zaczęta relacja Arka z zimowej Majorki, inny termin nie wchodzi w grę. Latem mnie tam nie zobaczą. ;) zbyt często oglądam relacje z Balearów w niemieckiej telewizji. Można mi mówić, że tam są tez i spokojne miejsca, nie chcę latem i już.

I proszę mi się tu nie kłócić. Ruhe bitte!
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 06.09.2011 21:07

woka napisał(a):
mahadarbi napisał(a):Może zamiast na forum, z żoną być pogadał, co? Plany wakacyjne na przyszły rok przemyślał? Mykonos może? :lol: :wink:

Musisz poszukać sobie kogoś innego dla swoich fochów. Mnie one najmniej interesują.
Taką Cię nie znałem. :evil:

Przecież nic złego nie napisałam 8O Czyżby nieudany dzień :?:
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 06.09.2011 21:09

helen napisał(a):Przekonała mnie zaczęta relacja Arka z zimowej Majorki, inny termin nie wchodzi w grę. Latem mnie tam nie zobaczą. ;) zbyt często oglądam relacje z Balearów w niemieckiej telewizji. Można mi mówić, że tam są tez i spokojne miejsca, nie chcę latem i już.

Za dużo oglądasz niemieckiej telewizji :wink: Jak sama dobrze wiesz, nawet latem można w najbardziej zatłoczonym miejscu znaleźć spokojny zakątek. Majorka do wyjątków nie należy, jeśli o to chodzi. Ale latem jej nie zobaczysz, skoro to już postanowione zimą :D
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 06.09.2011 21:17

Ale zimą będzie można zobaczyć te miejsca, które latem bym omijała z daleka. No i w lutym kwitną migdałowce :)

A wracając do Minorki, tu wrzucam sukcesywnie ulubione zdjęcia z wyspy. Gdyby ktoś chciał rzucić okiem na całokształt naszych wrażeń, zapraszam.
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 06.09.2011 23:37

Żal opuszczać takie miejsce...

A Pont d'en Gil - baaardzo w moim guście. :)

Dobrze, że macie już następne plany. 8)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za ich realizację,
Wojtek
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 07.09.2011 06:37

mahadarbi napisał(a):
helen napisał(a):Przekonała mnie zaczęta relacja Arka z zimowej Majorki, inny termin nie wchodzi w grę. Latem mnie tam nie zobaczą. ;) zbyt często oglądam relacje z Balearów w niemieckiej telewizji. Można mi mówić, że tam są tez i spokojne miejsca, nie chcę latem i już.

Za dużo oglądasz niemieckiej telewizji :wink: Jak sama dobrze wiesz, nawet latem można w najbardziej zatłoczonym miejscu znaleźć spokojny zakątek. Majorka do wyjątków nie należy, jeśli o to chodzi. Ale latem jej nie zobaczysz, skoro to już postanowione zimą :D

O, jej. Masz, Mahadarbi, faktycznie trudny okres. :cry:

Przecież Helen wyraźnie pisze, że zimą. Postanowiła i już. Koniec i kropka.
Miłego dnia :lol:
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 07.09.2011 11:58

Helen, dzięki za relację. Zmieniła moje życie :wink: - sandały dziś przyszły pocztą, jeszcze dwie godziny i je zobaczę!!! :lol: :lol: :lol:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 07.09.2011 12:09

Helen, dziękuję za tą relację. Oczy mi otworzyłaś :lol:
Do tej pory Baleary kojarzyły mi się wyłącznie tak :roll:

Obrazek
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 07.09.2011 12:51

Mam, mam, mam, zwariowałam ze szczęścia... :hearts: :D :D :wink:

Pasują idealnie - dzięki za podpowiedź z numerem :lol:
LRobert
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) LRobert » 07.09.2011 13:27

Fajne miejsca - ładnie pokazane i opisane. :D Zdjęcia właśnie ogladam.
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 07.09.2011 17:30

marze_na napisał(a):Helen, dziękuję za tą relację. Oczy mi otworzyłaś :lol:
Do tej pory Baleary kojarzyły mi się wyłącznie tak :roll:

Obrazek

:D , na tym zdjęciu jest więcej dużych hoteli niż na całej Minorce ;)

aguha napisał(a):Mam, mam, mam, zwariowałam ze szczęścia... icon_hearts.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_wink.gif

Pasują idealnie - dzięki za podpowiedź z numerem icon_lol.gif

Jejuuuuu , nawet nie wiesz jak się cieszę, ogromnie, masz kawałek moich wakacji u siebie, kawałek Minorki. Teraz je zakładaj, foty rób a potem nie pozostaje Ci nic innego jak na Minorkę lecieć ;)

LRobert, cieszę się, że się podobało.

Pozdrawiam wszystkich
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania - España

Menorca - fall in love - strona 29
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone