W kwestii nauczycieli, to dostrzegacie tylko plusy dodatnie; sporo jest także ujemnych...
helen napisał(a):pozbyłam się, pozbyłam... kilkunastu nawet .
Muszę Ci powiedzieć, że niesamowicie odczuwam różnicę w kondycji, jak mi się teraz lekko chodzi i jakoś wcale się nie męczę, niby nie byłam jakaś bardzo gruba, ale różnica jest niesamowita.
Zatoczki ładne, fakt, ale to wciąż jeszcze nie te najładniejsze części wyspy. Ona nam tak pomalutku odkrywała swoje uroki, aż w końcu puzzle jako tako poskładały się w całość, choć nadal dużo kawałków brakuje, będę musiała wrócić i poszukać pozostałych.
FUX napisał(a):W kwestii nauczycieli, to dostrzegacie tylko plusy dodatnie; sporo jest także ujemnych...
mi zrzucenie 17 kg zajęło 5 miesięcy, kolejne 5 utrwalanie tego. Teraz wróciły mi 3-4 kg i tak się to trzyma od początku roku, pilnuję się jednak stale.Żeby potem nie zrzucać 30 w 5 miesięcy jak jedna moja znajoma...
Podziwiam nauczycieli, że w tych czasach mają odwagę i siłę nimi być icon_rolleyes.gif
adamk3 napisał(a):ale chciałbym tyle co nauczyciele (urlopu)- ferie, wakacje, święta
adamk3 napisał(a):mahadarbi napisał(a):Konkluzja więc taka sama, bez rozwijania czy 20 dni, czy 26 dni to więcej czy mniej niż dwa tygodnie
ale 26 dni to 5 tygodni - nie dwa
:
helen napisał(a):Janusz witam na Minorce
Zostań dłużej, zaraz kolejny odcinek
mahadarbi napisał(a):A jak zdrówko?