Jeszcze tylko lipiec,sierpień i będziemy podziwiać te widoki na żywo
Pozdrav!
madziaimaciek napisał(a):serce mi pęka, drugi rok z rzędu nie możemy jechać do Chorwacji, za pierwszym razem urodził nam się synek i to było dla nas najważniejsze przeżycie ale w tym roku sytuacja materialna nie pozwoliła... gdy tylko oglądam jakieś foto z wakacji lub na forum jakaś część mnie bardzo cierpi. W wyspie zakochałem się od pierwszego wejrzenia...
Piter_M napisał(a):madziaimaciek napisał(a):serce mi pęka, drugi rok z rzędu nie możemy jechać do Chorwacji, za pierwszym razem urodził nam się synek i to było dla nas najważniejsze przeżycie ale w tym roku sytuacja materialna nie pozwoliła... gdy tylko oglądam jakieś foto z wakacji lub na forum jakaś część mnie bardzo cierpi. W wyspie zakochałem się od pierwszego wejrzenia...
Nie wiem czy cię to pocieszy ... ale jest więcej takich jak Ty
madziaimaciek napisał(a):Piter_M napisał(a):madziaimaciek napisał(a):serce mi pęka, drugi rok z rzędu nie możemy jechać do Chorwacji, za pierwszym razem urodził nam się synek i to było dla nas najważniejsze przeżycie ale w tym roku sytuacja materialna nie pozwoliła... gdy tylko oglądam jakieś foto z wakacji lub na forum jakaś część mnie bardzo cierpi. W wyspie zakochałem się od pierwszego wejrzenia...
Nie wiem czy cię to pocieszy ... ale jest więcej takich jak Ty
Nie, nie pocieszyło ale to miło wiedzieć że nie jestem sam...