Jeszcze tylko lipiec,sierpień i będziemy podziwiać te widoki na żywo
Pozdrav!
madziaimaciek napisał(a):serce mi pęka, drugi rok z rzędu nie możemy jechać do Chorwacji, za pierwszym razem urodził nam się synek i to było dla nas najważniejsze przeżycie ale w tym roku sytuacja materialna nie pozwoliła... gdy tylko oglądam jakieś foto z wakacji lub na forum jakaś część mnie bardzo cierpi. W wyspie zakochałem się od pierwszego wejrzenia...
Piter_M napisał(a):madziaimaciek napisał(a):serce mi pęka, drugi rok z rzędu nie możemy jechać do Chorwacji, za pierwszym razem urodził nam się synek i to było dla nas najważniejsze przeżycie ale w tym roku sytuacja materialna nie pozwoliła... gdy tylko oglądam jakieś foto z wakacji lub na forum jakaś część mnie bardzo cierpi. W wyspie zakochałem się od pierwszego wejrzenia...
Nie wiem czy cię to pocieszy ... ale jest więcej takich jak Ty
madziaimaciek napisał(a):Piter_M napisał(a):madziaimaciek napisał(a):serce mi pęka, drugi rok z rzędu nie możemy jechać do Chorwacji, za pierwszym razem urodził nam się synek i to było dla nas najważniejsze przeżycie ale w tym roku sytuacja materialna nie pozwoliła... gdy tylko oglądam jakieś foto z wakacji lub na forum jakaś część mnie bardzo cierpi. W wyspie zakochałem się od pierwszego wejrzenia...
Nie wiem czy cię to pocieszy ... ale jest więcej takich jak Ty
Nie, nie pocieszyło ale to miło wiedzieć że nie jestem sam...
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie