Sylwiaprz napisał(a):Witam, przepraszam jeśli moja wypowiedź pojawi się kilka razy ale mam tu słaby internet i wysyłam już trzeci raz.
Wczoraj dotarliśmy do Chorwacji. Jechaliśmy z Podkarpacia przez Czechy, Austrię i Słowenię. Po drodze ( jechaliśmy nocą) - mały ruch, na granicach pusto, bez kontroli. Na granicy Słowenia- Chorwacja w Macejl staliśmy półtorej godziny. Nic nie dało wypełnienie enter croatia, pan nawet nie zwrócił na to uwagi ( mimo stania na właściwym pasie). Kontrola tylko dowód osobistych, nikt nie pytał o nic więcej.
Pozdrawiam
Mayki napisał(a):Kolega wrzucił skan testów do enter croatia. Chorwat przejechał paszportem, kolega chciał podać zaświadczenia ale Chorwat powiedział, że już wszystko widzi w systemie.
siwunio napisał(a):14.06.21 Powrót do Polski bez żadnych problemów i kontroli ma żadnej granicy (tylko w Austrii zatrzymują Austriakówreszt wolno), w Polsce nikt nie zatrzymywał w Gorzyczkach na A1.
krzychal1 napisał(a):siwunio napisał(a):14.06.21 Powrót do Polski bez żadnych problemów i kontroli ma żadnej granicy (tylko w Austrii zatrzymują Austriakówreszt wolno), w Polsce nikt nie zatrzymywał w Gorzyczkach na A1.
W jakich godzinach przekraczałeś Gorzyczki?
maker napisał(a):Nawigacja pokazywala kolejke na 45 minut. Pojechalem na Cvetlin i bylem jedyny. Widzialem tez kolejke w Macejl w kierunku SLO i miala na pewno z kilkaset metrów.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi