ziemniak napisał(a):jozek75 napisał(a):Ja też poczytam kolejną, ta była super.
Mam jeszcze pytanie co to za muza na tym filmie?
http://youtu.be/a_hoGhCuDPM
Muzykę wybrałem z sugerowanych przez YouTube. Utwór to: Piaf Song - Brian Ales.
Dziękuje za słowa otuchy No to jedziemy z relacją...
maslinka napisał(a):No no, to dopiero mega trip! Szacun!ziemniak napisał(a):Jest nim Cesky Krumlov - ponoć najpiękniejsze miasteczko świata.
Uuu... aż tak? To fajnie, bo też w tym roku chcemy tam dotrzećziemniak napisał(a):Ogólnie jesteśmy rozczarowani, bo główna atrakcja czyli złoty dach jest w remoncie i możemy zobaczyć jedynie rusztowania i duże zdjęcie dachu zawieszonego na nich.
W styczniu 2011 roku nie wyglądał, jakby wymagał remontu...
Bardzo jestem ciekawa dalszego ciągu Waszego tripu
maniust napisał(a):ziemniak napisał(a):Czyli 10 szalonych dni, w ciągu których zwiedzamy 13 krajów i przejeżdżamy samochodem 6487 km. Oprócz jednej nocy wszystkie śpimy w samochodzie. Podróż w dwie osoby z jednym aktywnym kierowcą
Opadła mi szczęka ........
Tak w myślach zacząłem kleić czy dalibyśmy radę.......
Gdańsk - Berlin - Amsterdam - Antwerpia - Paryż - Bordeaux - Madryt - Lizbona - Barcelona - Marsylia - Rzym - Wenecja - Rovinj - itd........ do PL.
Podoba mi się ten plan , ale poczytam twoją relację czy jest szansa kiedyś go wdrożyć.
Kierowcą również jestem jedynym , nasz Pedzio do spania idealny.
Hmmmm.........
Najgorzej to chyba z papu, siku , kupa......
Ewa i Piotr napisał(a):Super trasa , ale chyba do realizacji jak latorośle już nie będą chciały z nami jeździć - ale zawsze ważne by mieć o czym marzyć
jozek75 napisał(a):Mam w planach taką podróż ale myślałem o kamperze lub busie przerobionym na kampera żeby nie wzbudzał podejrzeń na parkingach, ale to chyba bez dzieci za jakieś parę lat.
Powrót do Nasze relacje z podróży