ziemniak napisał(a):Mam pytanie Oczekując na kolejną naszą wyprawę na Chorwację, która rozpocznie się już 6 czerwca, wybraliśmy się w weekend majowy na objazd europy. Przez 10 dni, zwiedziliśmy 13 krajów i przejechaliśmy 6500 km.
Czy można wrzucić taką relację i czy kogoś w ogóle takowa interesuje?
jozek75 napisał(a):Ja też poczytam kolejną, ta była super.
Mam jeszcze pytanie co to za muza na tym filmie?
http://youtu.be/a_hoGhCuDPM
ziemniak napisał(a):Czyli 10 szalonych dni, w ciągu których zwiedzamy 13 krajów i przejeżdżamy samochodem 6487 km. Oprócz jednej nocy wszystkie śpimy w samochodzie. Podróż w dwie osoby z jednym aktywnym kierowcą
ziemniak napisał(a):Jest nim Cesky Krumlov - ponoć najpiękniejsze miasteczko świata.
ziemniak napisał(a):Ogólnie jesteśmy rozczarowani, bo główna atrakcja czyli złoty dach jest w remoncie i możemy zobaczyć jedynie rusztowania i duże zdjęcie dachu zawieszonego na nich.
maniust napisał(a):ziemniak napisał(a):Czyli 10 szalonych dni, w ciągu których zwiedzamy 13 krajów i przejeżdżamy samochodem 6487 km. Oprócz jednej nocy wszystkie śpimy w samochodzie. Podróż w dwie osoby z jednym aktywnym kierowcą
Opadła mi szczęka ........
Tak w myślach zacząłem kleić czy dalibyśmy radę.......
Gdańsk - Berlin - Amsterdam - Antwerpia - Paryż - Bordeaux - Madryt - Lizbona - Barcelona - Marsylia - Rzym - Wenecja - Rovinj - itd........ do PL.
Podoba mi się ten plan , ale poczytam twoją relację czy jest szansa kiedyś go wdrożyć.
Kierowcą również jestem jedynym , nasz Pedzio do spania idealny.
Hmmmm.........
Najgorzej to chyba z papu, siku , kupa......
Powrót do Nasze relacje z podróży