Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Medulin, apartamenty Hilde

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 30.04.2006 10:57

Pozdrawiam ! Piszę po raz pierwszy i proszę o przyjęcie mnie do braci miłośników Chorwacji :lol: Wyjeżdżam w tym roku 30 czerwca do Medulin do apartamentów Hilde. Jeśli ktoś z Szanownych forumowiczów przebywał już w tym miejscu i może ma jakieś informacje szczegółowe ( może zdjęcia ) poproszę o nie ...
Artur
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 01.05.2006 09:38

Jeśli ktoś z Was ma obojętnie jakie fotki z Medulin tez poprosze - w necie szukałem same słabej jakości...
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 01.05.2006 12:11

Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 01.05.2006 12:59

mirko napisał(a):zobacz:http://www.medulin.hr

Dzięki już to oglądałem, raczej myślałem że może jakieś "naoczne" relacje mi się tutaj trafią...
Pozdrawiam
Artur
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 01.05.2006 15:25

Wrzuć w google.pl nazwę apartamentu/hotelu i medulin. Wciśnij wyszukiwanie na świecie, to co nie co Ci wyskoczy. Jedziesz do tego hotelu?

FUX
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 01.05.2006 17:23

FUX napisał(a):Wrzuć w google.pl nazwę apartamentu/hotelu i medulin. Wciśnij wyszukiwanie na świecie, to co nie co Ci wyskoczy. Jedziesz do tego hotelu?

FUX

Tak tutaj zarezerwowałem apartament od 01.07 http://www.hotelhilde.com/ tyle że nie w samych hotelu tylko w tym Blue Castle.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone