milarz napisał(a):możliwe nie mam w planie oglądać morza z balkonu:)
Jackar napisał(a):A tak z innej beczki, gdzie najbliżej można wymienić euro na kuny?
Jackar napisał(a):milarz napisał(a):możliwe nie mam w planie oglądać morza z balkonu:)
Zgadzam się z klerjeserem i elka21, dla Mnie taras z widokiem na plażę to ważniejsza rzecz od WI-FI w apartamencie.
Poranna kawka lub wieczorne winko o wiele lepiej smakują.
A tak z innej beczki, gdzie najbliżej można wymienić euro na kuny?
milarz napisał(a):a w restauracjach?
milarz napisał(a):chodzi mi właśnie o mimice/medice czy jest tam gdzie zjeść? i cy można płacić kartą. byłem w zeszłym roku w drasnice i tam można było płacić karta w każdej restauracji to bardzo wygodne. Nie trzeba mieć ani euro ani kun, no i przelicznik OK.
milarz napisał(a):chodzi mi właśnie o mimice/medice czy jest tam gdzie zjeść? i cy można płacić kartą. byłem w zeszłym roku w drasnice i tam można było płacić karta w każdej restauracji to bardzo wygodne. Nie trzeba mieć ani euro ani kun, no i przelicznik OK.
klerjeser napisał(a):milarz napisał(a):https://www.cro.pl/download/file.php?id=152143 czy ktoś potrafi wskazać na tym zdjęciu apartament mira?
zdjęcie stare, mira to ten z prawej, nieotynkowany
cisa2 napisał(a):W Medici jest tylko jedna knajpa Sydney. Płatność tylko gotówką. A i jeszcze przy sklepie jest knajpa ale nie korzystałem i nie wiem jak z płatnością.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne