małgośka.s napisał(a):dokładnie to ten co znalazł Janusz ale obecnie na stronach booking, novasol, itp . Są symulacje komputerowe tego budynku po remoncie -no ale to symulacje i wnętrz nie pokazują . Chyba okaże się dopiero na miejscu czy to ciekawa propozycja była....
Mam pytanie do cisa2 -piszesz, że z hałasem nie było źle , a jak z zejściem na ładną plażę i z odległością do niej ? -w naszej grupie jest rodzinka z rocznym dzieckiem. Pytając o ładną mam na myśli piaszczystą lub żwirową taką z czystym zejściem do wody -niektóre nasze dzieciaki nie tolerują butów do wody.
małgośka.s napisał(a):dokładnie to ten co znalazł Janusz ale obecnie na stronach booking, novasol, itp . Są symulacje komputerowe tego budynku po remoncie -no ale to symulacje i wnętrz nie pokazują . Chyba okaże się dopiero na miejscu czy to ciekawa propozycja była....
Mam pytanie do cisa2 -piszesz, że z hałasem nie było źle , a jak z zejściem na ładną plażę i z odległością do niej ? -w naszej grupie jest rodzinka z rocznym dzieckiem. Pytając o ładną mam na myśli piaszczystą lub żwirową taką z czystym zejściem do wody -niektóre nasze dzieciaki nie tolerują butów do wody.
małgośka.s napisał(a):Dzieki wszystkim za informacje . Z pewnością pomogą w podjęciu decyzji. Mamy kilka opcji jak Zaton ,czy camping belweder (Seget Vranjica) ale jednak w okolice Makarskiej ciągnie nas bardziej.
małgośka.s napisał(a):Niestety problemy z zakwaterowaniem tak dużej grupy . A do tego jedziemy busikiem 24-osobowym . Duża grupa -duże wymagania
kicek83 napisał(a):Witam!!! Mam pytanie odnośnie apartamentów Bosilijka w Mimicach. Wybieramy się tam w tym roku a żonka już ostro panikuje czy z plaży nie jest bardzo stromo do apartamentów? Może jakieś zdjęcia:) Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam Grzesiek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne