figusek napisał(a):Jestem i ja, ale jutro wyjazd, więc zaliczę przerwę w relacji
EithelAmarth napisał(a):figusek napisał(a):Jestem i ja, ale jutro wyjazd, więc zaliczę przerwę w relacji
Przerwa z takiego powodu, to chyba nie boli aż tak bardzo
figusek napisał(a):EithelAmarth napisał(a):figusek napisał(a):Jestem i ja, ale jutro wyjazd, więc zaliczę przerwę w relacji
Oczywiście, że nie za 2 godzinki wyruszamy, więc mam nadzieję, że do tego czasu pojawi się jeszcze jakiś wpis z relacji
Beata W. napisał(a):To i ja sobie poczytam w oczekiwaniu na swój urlopfigusek napisał(a):EithelAmarth napisał(a):figusek napisał(a):Jestem i ja, ale jutro wyjazd, więc zaliczę przerwę w relacji
Oczywiście, że nie za 2 godzinki wyruszamy, więc mam nadzieję, że do tego czasu pojawi się jeszcze jakiś wpis z relacji
Figusek, udanego wypoczynku, a i pozdrów Podgorę
figusek napisał(a):EithelAmarth napisał(a):figusek napisał(a):Jestem i ja, ale jutro wyjazd, więc zaliczę przerwę w relacji
figusek napisał(a):Widoki przepiękne, w tym roku planujemy tam być
Zastanawiam się nad tym samym co Ewa - jak długo trwał rejs?
EithelAmarth napisał(a):Widoki z twierdzy super będzie trzeba ją zdobyć podczas urlopu
Jak długo trwał rejs po Cetinie?
Powrót do Nasze relacje z podróży