Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Medena, czy tam jest ok?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Michal S.
Croentuzjasta
Medena, czy tam jest ok?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michal S. » 18.06.2006 23:44

Wygrałem wczasy w biurze TUI.
A że kocham Chorwację to wybrałem wczasy właśnie w niej.
Kwota jaką tam wygrałem do wykorzystania była za mała by wybrać hotel dla piecioro osób, a za duża by wykożystać na jakieś bungalow tylko dla nas.
Chodziło maksymalnie o okres 7 dni.
Wybrałem więc dwa domki w ośrodku Medena. Każdy pięcio osobowy z klimatyzacją i TV-Sat. Ten drugi zafundowałem siostrze z rodziną.
Wcześniej jeździłem do Baska Voda kilka razy, do Promajna, Cerkievnica, Novi Vinodolski i.t.d.
Nie wiem jak jest tam.
A opini na forum jest bardzo skompo.
Proszę o pomac.
Na co mam zwrócić uwagę, gdzi są jakieś sklepy, jaka jest plażą i woda.
No tak wogóle.

Pozdrawiam Michał
Michal S.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michal S. » 20.06.2006 09:20

Cz ktoś tu odpisuje ???
dominika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dominika » 20.06.2006 11:23

Bietka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bietka » 20.06.2006 11:48

Byłam tam dwa lata temu, ale w hotelu. Miejsce jest ok jeśli ktoś lubi szum i ruch. Teren zielony. Do plaźy po schodach, w dół jako tako ale w górę :( . Na plaźy jest trochę atrakcji więc dzieci będą zadowolone. Do sklepów trzeba dojść kawałek, ale moźe przez dwa lata coś się zmieniło. Jedzonko w hotelu ok., ale Wy pewnie na własnym garnuszku. Miłego wypoczynku :lol: :lol: :lol:
peter10
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) peter10 » 20.06.2006 20:22

Mam ten sam problem. Wybieram się do apartamentów Medena i niewiele wiem o tym lokum. W katalogu TUI wyczytałem, że można korzystać z grilla więc pakuję takiego małego i będę czadził nawet na szyszkach jak węgla nie będzie. Drogą pantoflową dowiedziałem się, że do Trogiru niestety promenadką się nie dojdzie, tylko trzeba dymać albo na busa albo z pantofla ( 4 km w jedną stronę ). Busy chodzą co ok. 20 min. a taksa zależy od humoru drivera. Tak czy owak jechać warto bo jak widać na zdjęciach i słychać z opowieści koleżeństwa Trogir jest zajefajny. Pozdrowienia i być może do zobaczenia w Medenie ( jadę 20.08)
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 21.06.2006 07:28

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone