Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mecz Polska-Chorwacja w Wolfsburgu :)

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maciej1969
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1969 » 03.06.2006 12:31

Ha!ha!ha!
Ale mnie ubawiłeś. Włosy mam bardzo zblizone do twoich. Więc dałem zdjęcie żony :lol: :lol: :lol:
gusti
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusti » 03.06.2006 12:31

basko napisał(a):(...) ostatnio kiepsko to wyglądało (...)

Fakt. Szczególnie w obronie. Dlatego sądzę, że panowie z reprezentacji CRO strzelą na 3 bramki. Nasi "kopacze" natomiast ponownie ustrzelą honorowego gola (podejrzewam że zaczynają się w tym specjalizować :wink: ).

Zatem pl:cro 1:3

Pozdrawiam, and c u in CRO :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 12:32

maciej1969 napisał(a):pol-cro 0:3. Bez urazy... :roll:

Maciek - i duuuże niebieskie oczy... :wink: :lol:
Nie ważne kto wygra, byle mecz był ładny.
(A jak przy okazji wygrają "nasi" to myśle, że nie obrażą się Chorwaci :lol: )
gusti
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusti » 03.06.2006 12:37

Janusz Bajcer napisał(a):A jak przy okazji wygrają "nasi" to myśle, że nie obrażą się Chorwaci :lol:

Święte słowa Januszu. Jadę do Chorwacji już za tydzień, więc gdyby naszym piłkarzykom noga się powineła i przez przypadek by wygrali to mam nadzieję, że naród chorwacki mściwy nie jest.
Bo to że piłkę nożną kochają to wiem.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.06.2006 18:49

maciej1969 napisał(a):Ha!ha!ha!
Ale mnie ubawiłeś. Włosy mam bardzo zblizone do twoich. Więc dałem zdjęcie żony :lol: :lol: :lol:

Twoja żona też ma fajne włosy. :lol:
Wygraliśmy 1:0 ,czyli mój optymizm był jednak uzasadniony.
Pozdrawiam.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.06.2006 19:19

wojan napisał(a):Wygraliśmy 1:0 ,czyli mój optymizm był jednak uzasadniony.
Pozdrawiam.

Jestem w szoku 8O wygrali nasi.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 19:30

Z terminarza mistrzostw wynika, że jak Polska i Chorwacja wyjdą z grupy, to w fazie pucharowej najpóżniej mogą się spotkać w pólfinale, lub dopiero w finale :lol: to dopiero byłby szok 8O 8O 8O
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 03.06.2006 19:39

Jak niektórych czytam to mam wrażenie że im Polska reprezentacja zrobiła wręcz przykrość wygrywając mecz :( Czyżby duża część cromaniaków zaliczała się do tej publiki co była na stadionie śląskim w czasie meczu z Kolumbią ? To przykre :(
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 03.06.2006 21:36

daisykf napisał(a):
basko napisał(a):Dzisiaj POLSKA-CHORWACJA godz 17.30.Komu kibicujemy, piszcie przewidywany wynik meczu.Ja 1;1......OBY!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Polska-Chorwacja 1:2

Nie wiem czy ja sie przesłyszłem ale nasz wspaniały "debilny " komentator kilka razy nazywał drużyne chorwacką, pod nazwą serbowie czy miał racje, bo gdyby to chorwaci szłyszeli......, ale takich mamy komentatorów.
Publicznie składam SAMOKRYTYKĘ bo stawiałem 2;1 dla Chorwacji.
Już posypałem głowę popiołem.
Odyseusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Odyseusz » 03.06.2006 23:22

Przesłyszaleś, nazywał jednego kolesia Bosniak nie Serb i tylko dlatego że ten ma tak na nazwisko :lol: pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Mecz Polska-Chorwacja w Wolfsburgu :) - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone