alessandro1977 napisał(a):Niczym nie różni się od rodzimej mizerii typu Legia - Wisła...
wierny62 napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Niczym nie różni się od rodzimej mizerii typu Legia - Wisła...
Zapewniam, że różni ... derby Dynamo - Hajduk na pewno są ciekawsze niż mecz Legii z Wisłą . Pod względem kibicowskim na pewno jest na co popatrzyc, a co do poziomu sportowego niestety wydaję mi się ze jest wyższy niż u nas, co roku Dynamo regularnie awansuje do Europejskich pucharów a u nas Wisła odpada z Levadia w przedbiegach, nie wspominając już Legii która trafi na Austrie Wiedeń to wiadomo, że już po pucharach ...
Arek napisał(a):Ja obejrzałbym mecz Dynama Zagrzeb decydowanie chętniej niż np. Zagłębia Lubin
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):"Pod względem kibicowskim"... hm, a czym chorwackie stadionowe mordobicie i "kibole" różnią się od polskich?
Maciej napisał(a):Kasiu, a wiesz za co Ci "krwawi" chorwaccy kibice byli karani ? Np. za race odpalone na meczu etc. Ale jak czytam słowo "kibole" to już wiem że "właściwą" edukację medialną masz za sobą
against modErn football !!!
Balkany pod tym wzgledem są po właściwej stronie
PozdraV
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko