mkm napisał(a):A jednak Karabatic
Jego ojciec był Chorwatem (już kiedyś Ci linka podawałem)
wojan napisał(a):Faktycznie - pierwsza połowa koszmarna Ale w drugiej znowu pokazaliśmy jaja
alessandro1977 napisał(a):miało być złoto ...
alessandro1977 napisał(a):pokolenie z szansami na sukces usuwa się już w cień a następców nie widać...
alessandro1977 napisał(a):...przegrać w ręczną z Islandią - to już sztuka, powidziałbym wstyd...
alessandro1977 napisał(a):Widzisz hepik...a tu jeden doktor próbuje mi wmówić, że siatkarze nie robią postępów...żałosny
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):A jednak Karabatic
mkm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):A jednak Karabatic
Jednak Niko bardziej na mamę się wdał
piotr.zdz napisał(a):niejaki Stasiak: "Lech Kaczyński był dobrym bramkarzem w "szczypiorniaka"8O
Cholera, jakby wszedł za Szmala w 1 połowie medal byłby nasz
JacYamaha napisał(a):piotr.zdz napisał(a):niejaki Stasiak: "Lech Kaczyński był dobrym bramkarzem w "szczypiorniaka"8O
Cholera, jakby wszedł za Szmala w 1 połowie medal byłby nasz
A ja jak byłem młody to tak robiłem
enti napisał(a):witam wie ktos jaka piosenke spiewali chorwaccy kibice na meczu z polska ??
taka fajna szybka wpada w ucho
a co do meczow bylem w sobote i w niedziele na zywo na hali to w niedziele grali i sprawiali takie wrazenie jakby za kare weszli na boisko . a final klasa sama w sobie omeyer i alilovic niesamowici .
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):A jednak Karabatic
Jednak Niko bardziej na mamę się wdał
I od 4 roku życia został Francuzem
Adam.B napisał(a):........Srce Vatreno .. dziwi mnie to że spiker puszczał....
Polskiej żadnej nie było :d