Moim zdaniem zdecydował brak koncentracji na początku 2 połowy.
A sędziowanie pozostawiam bez komentarza bo to już historia.
Teraz pozostaje tylko trzymać kciuki za biało-czerwonych (również tych w szachownicę).
alessandro1977 napisał(a):To tylko pokazuje, że znowu trzeba się emocjonować meczem o okruchy...drażni mnie to, że najważniejsze medale rozdzielają między sobą Chorwaci i Francuzi...stoimy w miejscu a była to ostatnia okazja do zdobycia złota, myślę, że to chyba kwestia psychiki - nie umiejętności...
piotr.zdz napisał(a):alessandro1977 napisał(a):To tylko pokazuje, że znowu trzeba się emocjonować meczem o okruchy...drażni mnie to, że najważniejsze medale rozdzielają między sobą Chorwaci i Francuzi...stoimy w miejscu a była to ostatnia okazja do zdobycia złota, myślę, że to chyba kwestia psychiki - nie umiejętności...
A mnie drażni takie gadanie.
Jakie "okruchy" , dziś mecz o 3 miejsce!
Czyli , jesteśmy wśród najlepszych drużyn na świecie. Bo poza Europą nikt się praktycznie w tym sporcie nie liczy.
Chciałbym żeby jeszcze za mojego życia piłkarze kopani zagrali o takie "okruchy" , a przynajmniej jeden klub z naszej "ekstraklasy" zagrał chociaż 4 mecze w LM.
Cieszmy się , że pojawił się Wenta i coś zrobił abyśmy mogli przeżywać co roku takie emocje.
Mnie martwi raczej to , że na razie mało jest młodych w kadrze, ale mam nadzieję , że będzie tak jak z siatkówką.
andrzej29 napisał(a):I przegraliśmy brąz szkoda!